Colecţia Cărţi Romantice septembrie 2019 - Literaturapetocuri.ro

Colecţia Cărţi Romantice septembrie 2019

 Colecţia Cărţi Romantice septembrie 2019 romance, dragoste.

    Cărţile colecţiei Cărţi Romantice apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei.

1. Mătase franțuzească de Sandra Brown – 6.09.2019

Una dintre cele mai bune cărți semnate de Sandra Brown pune față în față un detectiv cu principii morale solide și o tânără creatoare de modă care înfruntă demonii trecutului cu arma. Ea pare vinovată de crimă, iar el trebuie să o condamne… sau să o salveze.

2. Călătorie cu final neașteptat de Mary Balogh –  13.09.2019

S-a întors în viață din război, dar Sir Benedict Harper are răni adânci, pe care nu le poate vindeca… decât o iubire sinceră. Iar văduva Samantha McKay pare să fie cea mai bună alegere. Amândoi nutresc un interes viu unul față de celălalt, dar niciunul nu mai crede că poate spera la iubire.

3. Lacrimile Lunii de Nora Roberts – 20.09.2019

Într-un tărâm plin de magie, cu zâne și spirite, Nora Roberts construiește o poveste de dragoste care începe ciudat. Ambele personaje au caractere puternice și sunt conștiente de tensiunea erotică dintre ele. Iar Brenna îi propune lui Shawn să fie amanți, pentru a-și împlini pasiunea pe care o simte. Dar Shawn încearcă să ia o decizie rațională și o refuză…

4. Ducesa desculță de Suzanne Enoch –  27.09.2019

Adam Baswich, duce de Graves trebuie neapărat să se însoare până la 30 de ani și să producă un moștenitor până la 31 de ani, altfel averea familiei va ajunge pe mâinile surorii sale cheltuitoare. Dar nu este ușor să aleagă cea mai potrivită mireasă, dacă inima lui nu bate pentru nimeni. Așa că organizează o petrecere, unde este invitată și Sophia White, fiică ilegitimă de duce și personaj controversat.

Libertatea pentru femei 

Colecţia Cărţi Romantice august 2019

Colecţia Cărţi Romantice iulie 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

9 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.