Pasiuni în paradis de Sandra Brown - Colecția Cărți Romantice mai 2022

Pasiuni în paradis, de Sandra Brown – Colecția Cărți Romantice mai 2022

Pasiuni în paradis

Autor: Sandra Brown

Colecția Cărți Romantice mai 2022

Editura Lira/Litera

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 13.05.2022

  Cu inima frântă, Schyler Crandall, fiica adoptivă a celui mai puternic om din oraș, a fost nevoită să plece și să-și lase în urmă căminul – mirificul domeniu Belle Terre din Heaven, Louisiana. Șase ani mai târziu, o criză o aduce acasă, unde îi găsește pe oamenii dragi ei în miezul unui conflict, afacerea familiei este pe marginea prăpastiei, iar secrete odinioară adânc îngropate sunt acum gata să iasă la iveală în atmosfera deja încinsă de vara toridă.

  Tricia, sora care o urăște, Ken, cumnatul de care o leagă o poveste veche de dragoste, Cotton, tatăl preaiubit, Jigger, ticălosul absolut, și Cash, un bărbat mândru, misterios și atât de complex – toți țes un păienjeniș din care lui Schyler îi este foarte greu să iasă.
Și totuși… trebuie să înțeleagă și să îndrepte greșelile trecutului înainte de a fi prea târziu pentru a readuce pacea în paradis.

Veți citi întreaga poveste în romanul PASIUNI ÎN PARADIS de Sandra Brown. De vineri, 13 mai, la chioșcurile din toată țara!

Colecția Cărți Romantice mai 2022

Colecția Cărți Romantice aprilie 2022

Colecția Cărți Romantice ianuarie 2022

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#cartiromantice #lira #romanededragoste #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.