Concurs aniversar

Concurs aniversar

Concurs Aniversar

Site-ul Literaturapetocuri.ro, împlineşte astăzi un AN de activitate. Mulţumim tuturor celor care ne-aţi sprijinit, ne-aţi citit, ne-aţi apreciat sau ne-aţi criticat. Sperăm să îmbătrânim frumos, să fiţi alături de noi şi pe viitor cu bune şi rele. Şi cum putem să sărbatorim mai bine decât printr-un Concurs Aniversar. Avem placerea de-a vă oferi trei premii, dintre care unul special.

mare tranquillitatisTrei premii, trei câştigatori!Pe strada Dublin

1.Pe Strada Dublin de Samantha Young
2. Mare Tranquillitatis de Katja Millay
3. Premiul special: Iubire de Katie Cotugno + o cană personalizată

premiu special

Cerinţe obligatorii:

1. Like la pagina de facebook Literatura pe tocuri
3. Share (distribuire) publică la postarea de concurs pe pagina voastră personală
4. Într-un comentariu pe site scrieţi un citat preferat, menţionaţi numele pe care l-ati folosit pentru a îndeplini condițiile de pe facebook şi postaţi link-ul de distribuire.

Câștigătorii vor fi desemnaţi în urma unei extrageri la sorți prin programul random.org

Se poate înscrie oricine are domiciliul stabil în România.

Perioada de desfăşurare: 17.04.2015-27.04.2015

Succes tuturor!

Cu drag,
Mili şi Iasmy!

82 COMMENTS

 1. ”Vedem totul ca într-o oglindă, cu chip întunecat… Ai avut ocazia să tragi puțin cu ochiul dincolo, de cealaltă parte. Dar n- are rost să mă apuc să șterg oglinda ca să vezi mai limpede. Pentru că atunci ai vedea, poate, mai clar ce se află dincolo, dar nu te- ai mai vedea niciodată pe tine.” (* Ca într- o oglindă, în chip întunecat…* – Jostein Gaarder )

 2. Pentru cerul este întotdeauna frumos. Chiar şi când e întunecat. sau ploios, sau noros, tot e frumos de privit. E preferatul meu, fiindcă ştiu că dacă vreodată o să mă simt rătăcit, sau singur, sau speriat, nu trebuie decât să privesc în sus, iar el o să fie acolo, orice-ar fi… şi ştiu că întotdeauna o şă fie frumos.(….) Hopeless – Colleen Hoover
  FB: Alwssa Aly
  Share: https://www.facebook.com/alwssa26/posts/232926900235131?pnref=story

  La multi ani si speram sa ne impartasiti multi ani de acum inainte povestile frumoase pe care le cititi! Ne faceti pofta de citit 🙂

 3. The sun has already set on the days we made those choices. We must concentrate on what we can do tomorrow; we can’t relive yesterday.

  Sword of truth
  Terry Goodkind

  Cristi si Diana Obistioiu

 4. William Shakespeare ” Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte”
  Numele meu de pe facebook: Missy Melisa (am dat like si share)

 5. „Urmareste-ti cuvintele; ele vor deveni fapte. Urmareste-ti faptele; ele vor deveni obiceiuri. Urmareste-ti obiceiurile; ele vor deveni caracter. Urmareste-ti caracterul; el va deveni destinul tau.” Lao Tzu
  Like e dat de mult :). Nu am link la share (nu stiu cum se face :D) dar il puteti vedea. 🙂

 6. As vrea sa te scot la pranz,sa mananc felul principal de pe pantecul tau dur,dar totusi fin,iar tu sa-mi fi desertul -Sandra brown sarutul ispitei.

 7. La mulți ani ! Sa ne bucurați în continuare cu informații proaspete si recenzii minunate !

  ,,Acordul felului de a gândi naște prietenia,, Democritus

  FB Diana Bălan

 8. https://www.facebook.com/lacramioara.g.toma/posts/822124114509889?pnref=story

  „- Ce-i? l-am întrebat, stânjenită. De ce mă privești așa?
  A clătinat din cap, iar zâmbetul i-a devenit acum melancolic.
  – Pentru că, uneori, cineva e posibil să se lase într-atât de captivat de amănunte, încât să nu observe întregul. Nu e vorba doar despre rochie, sau despre păr. E vorba despre tine. Ești frumoasă. Atât de frumoasă, încât simt că mă doare.” Academia Vampirilor

 9. la multi ani si multi prieteni!si pentru ca majoritatea sinteti tinere si foarte tinere am sa va scriu un citat care mie mi-a placut foarte mult:
  Adincurile tineretii de la ea le-am primit.Tot ce-a fost pina la ea a fost numai un cules de floare,cu spini unele si fara altele.Din ce seva s-au hranit florile culese nu m-am intrebat niciodata.Linga ea insa tainele tineretii nu s-au mai ascuns de mine si tainele tineretii sint ca focurile de pe crestele muntilor cind le aprind vedeniile noastre.Pirjolesc,te cheama la ele si nu te mai intorci decit jaratec ori scrum.
  (iubim-octav dessila)
  arcidalia ghenof -facebook

 10. Multi ani fericiti!!!!! locco_smiley_37 locco_smiley_37 locco_smiley_37
  Tot ceea ce nu te distruge te face mai puternic.Nietzsche

  fb Stirbu Luiza

 11. Pluteşte drept înainte, şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigur că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru a-ţi răsplăti îndrăzneala.

  citat din Regina Izabela

 12. Fa-ti de cap, pana la cap dar, cu cap!- din popor FB:Elena Carmen Mocanu, am distribuit dar nu stiu sa dau link

 13. Citatul preferat este cel al Sf. Augustin, (al carui nume il poarta si fiul meu cel mare): „Fericirea e sa stii sa-ti doresti ceea ce ai deja” sau „Iubeste si fa ce vrei”. Atat de simple si totusi atat de profunde.

  Like, distribuit, dar link nu pot pune de pe telefon (sau nu stiu), dar pe fb e acelasi nume.

  Adoooor logo-ul. <3

 14. Cărţile care te ajută cel mai mult sunt cele care te fac să gândeşti cel mai mult. Cel mai greu înveţi când citeşti cărţi uşoare; însă o carte extraordinară care vine de la un gânditor remarcabil este o corabie a gândirii, plină la refuz cu adevăr şi frumuseţe. – Theodore Parker

 15. fb: Anca Ciochina
  share: https://www.facebook.com/anca.ciochina.9/posts/1020451531306185
  citat: „A fost odată ca niciodată un rege care avea trei fiice frumoase. Fetele au crescut, făcându-se mândre și luminoase ca ziua cea lungă. Toate trei s-au bucurat de căsătorii reușite, însă sosirea pe lume a primului nepot a fost o mare dezamăgire. Prințesa cea mai mică născuse o fiică atât de mică, încât mama ei o ținea într-un buzunar, unde nimeni n-o putea descoperi. În cele din urmă, au venit pe lume și nepoți de mărimi obișnuite, iar regele și regina au uitat de tot de existența micii prințese.
  Când prințesa prea mică a mai crescut un pic, își petrecea mare parte din zile și nopți aproape fără să-și părăsească patul ei cel mic. Nici n-avea prea multe motive să se trezească, atât de singură era.
  Într-o zi, s-a aventurat până în biblioteca de la palat și a descoperit încântată cât de minunate erau cărțile drept companie. Și așa a început să se ducă la bibliotecă foarte des. Într-o dimineață, în timp ce citea, a apărut pe masă un șoarece. Stătea ridicat în două lăbuțe și purta o vestuță verde de catifea. Avea mustățile curate și blana cafenie. „Citești la fel ca mine”, i-a spus el, „plimbându-te de colo-colo pe fiecare pagină”. Apoi a făcut un pas în față și o plecăciune.
  Șoarecele a fermecat-o pe mica prințesă povestindu-i despre aventurile sale. I-a povestit despre troli care furau picioarele oamenilor și zei care-i abandonau pe cei săraci. Punea întrebări despre univers și se afla în permanență în căutare de răspunsuri. Credea că rănile au nevoie de atenție. În schimb, prințesa îi spunea șoarecelui basme, îi desena portrete pixelate și îi făcea mici schițe în creion. Râdea și discuta în contradictoriu cu el. Pentru prima dată, simțea că se trezise la viață.
  Nu după mult timp, se iubeau nespus unul pe altul.
  Dar când prințesa a vrut să-și prezinte pretendentul în fața familiei, a întâmpinat greutăți. „E doar un șoarece!”, a strigat regele cu dispreț, în timp ce regina a scos un țipăt și a fugit speriată din sala tronului. Într-adevăr, întregul regat, de la capete încoronate la servitori, îl privea pe șoarecele pretendent cu suspiciune. Le crea tuturor o stare neplăcută de nesiguranță. „E nefiresc”, spunea lumea. „Un animal să se prefacă a fi om.”
  Prințesa cea mică n-a șovăit. Împreună cu șoarecele, a părăsit palatul și au călătorit departe, tot mai departe. Într-o țară străină unde s-au căsătorit și și-au făcut o casă numai a lor, pe care au umplut-o cu cărți și ciocolată, și unde au trăit fericiți până la adânci bătrâneți.
  Dacă vrei să trăiești în locuri unde oamenilor nu le e frică de șoareci, trebuie să renunți la palate.” – Mincinoşii

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.