Inainte sa te cunosc de Jojo Moyes
Concurs Librex-Înainte să te cunosc de Jojo Moyes

Dragi prieteni, Librex.ro vă oferă în acest concurs 3 exemplare al cărţii „Înainte să te cunosc„, de Jojo Moyes

3 CĂRŢI-3 CÂŞTIGĂTORI

Comandă acum cartea „Înainte să te cunosc” de la Librăria Librex și primești CADOU un superb Semn de carte în valoare de 15 lei.

„Înainte să te cunosc”, de Jojo Moyes, este o poveste de iubire de care te vei indragosti iremediabil.

Carte vândută în peste 6 milioane de exemplare!

Cea mai așteptată poveste de dragoste a anului, Înainte să te cunosc”, de Jojo Moyes, este o carte romantică și imprevizibilă, care îi va provoca pe cititori să se întrebe ce e de făcut atunci când, de dragul celui pe care îl iubești, trebuie să-ți sacrifici propria fericire.

Descriere „Înainte să te cunosc”, de Jojo Moyes:

„Lou Clark știe o mulțime de lucruri. Știe câți pași sunt de la stația de autobuz până acasă. Știe că îi place să lucreze la ceainăria The Buttered Bun și că s-ar putea să nu fie îndrăgostită de iubitul ei, Patrick. Ceea ce Lou nu știe este că e pe cale să-și piardă locul de muncă și că viața ei rămâne normală doar pentru că e, în esență, previzibilă.

Will Traynor știe că accidentul de motocicletă pe care l-a suferit l-a făcut să-și piardă dorința de a trăi. Știe că totul i se pare acum insignifiant și lipsit de bucurie și știe totodată și cum să pună capăt acestei stări de lucruri. Ceea ce Will nu știe este că Lou e pe cale să-și facă apariția în lumea lui într-o explozie de culoare. Și nici unul dintre ei nu știe că urmează să schimbe destinul celuilalt pentru totdeauna.
Înainte să te cunosc e o poveste de dragoste pentru generația de azi, despre o iubire neașteptată între doi oameni care nu au nimic în comun. O carte romantică și imprevizibilă, care îi va provoca pe cititori să se întrebe ce e de făcut atunci când, de dragul celui pe care îl iubești, trebuie să-ți sacrifici propria fericire.”

„O narațiune ingenioasă, cu personaje încântătoare. O poveste dulce-amăruie despre dragoste și renunțare. O lectură extraordinară.” Daily Mail

 Cerinţe obligatorii

1. Răspundeţi la întrebarea: Care vi s-a părut cea mai frumoasă poveste de dragoste întâlnită în cărţile citite? 
2. Like paginii de Facebook–Literatura pe tocuri
3. Like paginii de Facebook–Librex
3. Share public la postarea de concurs pe pagina voastră personală. Vă rugăm să schimbaţi setările la profilul personal pentru a putea vizualiza dacă aţi îndeplinit primele condiţii şi aţi apreciat paginile menţionate. În cazul în care nu putem verifica, premiul va fi alocat altui câştigător.
4. Într-un comentariu pe site vă rugăm să precizați răspunsul la întrebare, menţionaţi numele pe care l-aţi folosit pentru a îndeplini condițiile de pe facebook, dar şi link-ul de distribuire.
5. Abonaţi-vă la newsletter-ul nostru

Participanţii care nu îndeplinesc cerinţele vor fi descalificaţi.

Câștigătorii vor fi desemnaţi în urma unei extrageri la sorți prin programul random.org

Se poate înscrie oricine are domiciliul stabil în România.

Perioada de desfăşurare: 07-14.07.2016 (termen limită orele 24.00)

Sponsorul concursului Librăria Librex.ro

Libraria librex.ro

Vă rugăm să folosiţi adrese de e-mail valide şi să urmăriţi anunţarea câştigătorului, poate fi oricare dintre dvs. Câştigătorul să îşi verifice adresa de e-mail (validă), având la dispoziţie 5 zile să răspundă, dacă nu, premiul se reportează şi va fi alocat altui câştigător printr-o nouă extragere prin random.org. Adresa de livrare unde trebuie să ajungă coletul să fie una validă. 

ATENŢIE: ANUNŢĂM CÂŞTIGĂTORUl O SINGURĂ DATĂ PRIN E-MAIL

Şi nu uitaţi, vă rugăm după ce ridicaţi premiul să ne anunţaţi.

Mulţumim pentru înţelegere!

Succes!

Cu drag,

Mili si Iasmy!

44 COMMENTS

 1. Vaai, nu cred ca organizati asa concurs! ❤️❤️❤️ Imi doresc tare mult aceasta carte. Poate voi avea si eu o sansa. :)) multumim!

 2. Cea mai frumoasa poveste de dragoste, din ultimele carti citite cel puțin, mi s-a părut cea dintre Georgina și Devon, din cartea ” Cum sa te însori cu o moștenitoare „. Ea o tânără care visa la o căsătorie din dragoste, el un văduv sărăcit care vana o soție cu avere. S-a născut însă, intre cei doi, o poveste de dragoste frumoasa, plina de momente plăcute și de mult echilibru.
  Nume Facebook: Anca Adriana Barbu

 3. O poveste de dragoste este aceea din David Copperfield, o poveste gingasa si sensibila.
  FB: Mihai Tanasie

 4. 1. Raspuns : Holly Si Gerry – P.S. I Love You De Cecelia Ahern.
  2. Fb : BeaTryx
  3. Share : Nu Pot Sa Il Copiez, Il Las La Comentariu Pe Fb.

 5. Povestea de dragoste care mi.a placut a fost cea din Mandrie si Prejudecata, dintre Lizzie Bennet si Domnul Darcy fb:Gaciu Nicoleta share: il las pe facebook pt ca nu merge sa.l pun aici si nu stiu de ce. e.mail:Nicoletanico173@yahoo.com

 6. Cea mai frumoasa poveste de dragoste intalnita pana acum in una din cartile citite este cea dintre Miles si Tate din „Ugly love” – Colleen Hoover. Relatia lor mi-a demonstrat ca iubirea poate avea efect vindecator.
  Fb: Narcisa Elena Clipa
  Las linkul la postarea de concurs de pe Facebook, nu il pot copia aici.

 7. cea mai frumoasa poveste este, din punctul meu de vedere, cea dintre Scarlet O’Hara si Rhet Butler din Pe aripile vantului
  fb: Ioana Alexandra
  share: am sa las linkul cu postarea pe pag de fb a blogului, la postareaa cu acest concurs, deoarece aici nu merge

 8. Nu pot spune ca am o singura carte favorita,insa printre cele care mi-au placut cel mai mult se numara povestea de dragoste dintre Daisy si Mathew,din

 9. M-a impresionat relatia dintre A si Rhiannon din duologia lui David Levithan, „Zi dupa zi”

 10. Povestea de dragoste care m-a fascinat foarte mult este cea dintre Caymen şi Xander, Distanţa dintre noi- Kasie West
  Cont de facebook: Iulia Constantin

 11. Una din cele mai frumoase povesti de dragoste din cartile citite a fost iubirea dintre Caire si Herry , personajele princilale din : Sotia calatorului in timp – audrey Niffeneger

 12. Una din cele mai frumoase povesti de dagiste din cartile citite pana acum a fost iubirea dintre Claire si Henry , personajele principale din romanul : Sotia calatorului in timp – Audrey Niffeneger .

 13. Cea mai frumoasa poveste de dragoste intalnita in literatura universala pot spune ca a fost cea dintre agentul Grayson Kincaid si tanara avocata Olivia MacKenzie, personajele principale din cartea lui Julie Garwood, si anume ,,Vorbe Dulci”.
  nume fb : Raluca Nicoara

 14. Cea mai frumoasa poveste de dragoste este cea dintre Jane Eyre si Edward Rochester din cartea Jane Eyre de Charlotte Bronte

 15. FB : Andreea Luiza
  Povestea de dragoste fascinanta este in cartea Invitatie la vals, Mihail Drumes.

 16. Cred ca Rosu si Negru poate reprezenta o poveste de dragoste interesanta imbinata cu istoria.
  FB: Radu Dobre

 17. este o intrebare dificila, majoritatea cartilor mele preferate au povesti uimitoare de dragoste, dar cred ca voi merge pe un autor roman care m-a impresionat cu fiecare carte, Mihail Drumes, si anume „Invitatie la vals”, povestea Micaelei si a lui Tudor este absolut superba si cu un final epic

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.