Concurs Librex-Toată lumina pe care nu o putem vedea de Anthony Doerr

Dragi prieteni, Librex.ro vă oferă în acest concurs un exemplar al cărţii Toată lumina pe care nu o putem vedea de Anthony Doerr

PULITZER PRIZE 2015

— Andrew Carnegie Medal for Excellence in Fiction 2015

— Australian International Book Award 2015

— roman finalist la National Book Award 2014

— bestseller nr. 1 New York Times

— cartea anului 2014 la Hudson Booksellers

— cartea anului 2014 la New York Times Book Review

— una dintre cele mai bune cărţi ale anului 2014 la Powell’Books, Barnes & Noble, NPR’s Fresh Air, San Francisco Chronicle, The Week, Entertainment Weekly, Washington Post, Christian Science Monitor, Daily Beast, Slate.com, Seattle Times, Oregonian, Guardian

— bestseller pe Amazon.com, tradus în peste 40 de limbi.

Cu o structură labirintică pusă în pagină magistral, romanul multipremiatului scriitor american Anthony Doerr urmează vieţile a două personaje, Marie-Laure – o tânără franţuzoaică lipsită de vedere – şi Werner – un orfan de origine germană – , care ajung să se întâlnească în timp ce amândoi încearcă să depăşească suferinţa fizică şi psihică îndurată în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Marie-Laure se va refugia, dintr-un Paris devenit de nerecunoscut din pricina haosului care a cuprins întreaga Europa, în Saint-Malo, unde locuieşte unchiul ei care suferă de agorafobie. Werner, orfan pasionat de tehnică, şi în special de transmisiunile radio, va ajunge cu armata germană în Franţa şi, în cele din urmă, la Saint-Malo. Deşi întâlnirea dintre cei doi nu va dura mai mult de o zi, ea va fi hotărâtoare pentru destinele personajelor, afectând inclusiv vieţile generaţiilor viitoare. Povestea lor e însă şi a unui misterios diamant, în căutarea căruia se află ofiţerii germani şi despre care se spune că îi va oferi posesorului viaţă veşnică, dar niciodată fericire. Dincolo de farmecul rar al naraţiunii, cititorul va regăsi un mesaj legat de importantă solidarităţii şi a iubirii aproapelui.

 Cerinţe obligatorii

1. Răspundeţi la întrebarea: Care sunt cărţile pe care le aşteaptaţi cu nerăbdare să apară şi doriţi să le citiţi anul acesta?
2. Like paginii de Facebook–Literatura pe tocuri
3. Like paginii de Facebook–Librex
3. Share public la postarea de concurs pe pagina voastră personală. Vă rugăm să schimbaţi setările la profilul personal pentru a putea vizualiza dacă aţi îndeplinit primele condiţii şi aţi apreciat paginile menţionate. În cazul în care nu putem verifica, premiul va fi alocat altui câştigător.
4. Într-un comentariu pe site vă rugăm să precizați răspunsul la întrebare, menţionaţi numele pe care l-aţi folosit pentru a îndeplini condițiile de pe facebook, dar şi link-ul de distribuire.
5. Abonaţi-vă la newsletter-ul nostru

Participanţii care nu îndeplinesc cerinţele vor fi descalificaţi.

Câștigătorii vor fi desemnaţi în urma unei extrageri la sorți prin programul random.org

Se poate înscrie oricine are domiciliul stabil în România.

Perioada de desfăşurare: 16-22.05.2016 (termen limită orele 24.00)

Sponsorul concursului Librăria Librex.ro

Libraria librex.ro

Vă rugăm să folosiţi adrese de e-mail valide şi să urmăriţi anunţarea câştigătorului, poate fi oricare dintre dvs. Câştigătorul să îşi verifice adresa de e-mail (validă), având la dispoziţie 5 zile să răspundă, dacă nu, premiul se reportează şi va fi alocat altui câştigător printr-o nouă extragere prin random.org. Adresa de livrare unde trebuie să ajungă coletul să fie una validă. În cazul în care coletul nu va fi ridicat de la poşta română, nu se mai retrimite.

ATENŢIE: ANUNŢĂM CÂŞTIGĂTORUl O SINGURĂ DATĂ PRIN E-MAIL

Şi nu uitaţi, vă rugăm după ce ridicaţi premiul să ne anunţaţi.

Mulţumim pentru înţelegere!

Succes!

Cu drag,

Mili si Iasmy!

23 COMMENTS

 1. Ce concurs frumos! E prima data cand „aud” de aceasta carte insa mi-ar face placere sa o citesc.
  Ma voi inscrie si eu.

 2. Super concursul !. Din pacate nu pot participa. Am deja 1 luna de cand nu poda da like la pagini noi pe facebook (am fost blocata pana la sf.lunii mai). Sincer habar nu am de ce ;).
  Oricum, bafta tuturor si felicitari Librex si Literatura pe tocuri 🙂

 3. Abia astept sa apara The Horseman la editura Epica si Six of Crows la editura Trei
  FB: Ioana Alexandra
  share-ul am sa il las pe pagina de fb a blogului, la postarea concursului, nu imi merge sa il copiez aici

 4. Abia astept sa apara Banda celor 6 ciori si Sabia Destinului a doua carte din seria The Witcher link.ul nu pot sa.l pun aici Fb::Gaciu Nicoleta

 5. Imi doresc sa fie publicat anul acesta volumul 6 „The Winds of Winter” din seria „Cantec de gheata si foc” a autorului George RR Martin si bineinteles trebuie sa-l si citesc ! 🙂
  Like FB: Horatiu Gabriel
  Share FB: Link-ul l-am postat pe pagina de FB a blogului la postarea concursului. 🙂

 6. se pare ca nici mie nu -mi mere sa dau link-ul de share , am sa-l pun pe fb
  fb catalina glodeanu carata
  imi doresc sa citesc tot ce a scris george r.r. martin

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.