Cu un fruct din storcător de răceli nu ne e dor

Cafea…

Cafea…

Cafea…

Toată lumea la cafea. Trebuie să fac ceva în privința asta.

   „Pauzele lungi și dese, cheia marilor succese”. Dacă tot folosim sloganul acesta în multinaționala noastră, ar fi frumos să ne folosim pauza oferindu-ne un răsfăț sănătos. Am o idee pentru care angajații mă vor înjura.

   Hm, ce ar fi să înlocuiesc aparatul de cafea cu Cel mai nou storcător prin presare la rece, Hurom ?

   Acest aparat mi-a atras atenția din cauza îmbunătățirilor pe care le are față de celelalte aparate: are un sistem de stoarcere eficient și poate să stoarcă ușor rădăcinoase, frunze de orice fel, fructe cu textură moale și astfel se obține un suc cu un conţinut mare de minerale, enzime si vitamine. Este dotat cu un sistem de perii rotative și ajută la omogenizarea sucului și evacuarea mai rapidă a resturilor – astfel încât curățarea se face mai bine și mai repede.

   Design-ul este frumos, elegant și se încadrează bine în peisajul de birouri, dar cel mai interesant este faptul că storcătorul are incluse o sită pentru înghețată, șerbeturi, smoothies si un dispozitiv de stors citrice.

   În calitate de director general pe toate sucursalele de pe teritoriul Romaniei, pot aproba bugetul pentru fructele şi legumele necesare unei vieţi sănătoase, care să aducă bucurie şi energie îi rândul angajaţilor, şi de ce nu, poate să devină un stil de viaţă şi în afara jobbu-ului. Am să caut Oferte pentru storcătoare prin presare la rece, Hurom și am să comand pentru întreaga companie.

   Stau într-un colț cuminte să urmăresc primele reacții la noul aparat 100% natural. Tocuri! Primele persoane care vor încerca schimbarea implementată sunt fetele de la Resurse umane.

   – Cafeaua unde e?

  – Unde e aparatul de cafea?- aud voci dezamăgite și ușor revoltate

   – Fetelor, ridicați-vă privirea să vedeți și voi anunțul companiei!

Pauzele nescurtate

Îți oferă sănătate,

La un suc cu vitamine,

Să vezi că șefu’ ține la tine.

   – La dracu, ce ne facem noi fără cafea? – bate enervată din picior blondina cu vechime în firmă.

   – Eu încerc aparatul, de mult nu am mai băut un fresh. Yumiiii, ce bun e, fetelor! Puteți face ce combinație vreți. Ar trebui să încercați și voi.

După trei luni…

   Petrecerea companiei din fiecare an se ține anul acesta la Sala Palatului. Cântă Horia Brenciu. După două ore de show, la o mică pauză, Horia are nevoie de hidratare.

   – Să-mi aducă și mie cineva să beau ceva sănătos! Să fie ceva care să poarte gustul sloganului vostru. M-ați făcut curios!

Cu-n pahar de calitate

Suntem plini de sănătate

Cu un fruct din storcător

De răceli nu ne e dor.

  Sloganul nostru a fost transmis şi preluat de toţi colaboratorii: Timișoara, Arad, Craiova, Iași, Suceava, Galați, București, Constanța

   Am reușit să ofer pauzelor un plus de prospețime. Dacă la început angajații mă înjurau, acum îmi zâmbesc și-mi pun poze pe facebook cu zâmbetele familiei în jurul paharelor cu tot felul de gusturi savuroase și sănătoase, şi văd că vine în val şi postările colaboratorilor.

   Un director împlinit face un om fericit! ,,Mens sana in corpore sano”.,,Cu-n pahar de calitate-Suntem plini de sănătate”
Poţi şi tu să ai un stil de viaţă sănătos. Încercă Hurom!Articol scris pentru competiţia SuperBlog 2017. Proba 2

Surse foto; Hurom si Pexels

14 COMMENTS

  1. Ador sucurile naturale de fructe, iar un astfel de storcător îmi trebuie neapărat 🙂

    Mens sana in corpore sano e deviza mea de ceva timp 😀

    • Sa te tii de ea. Si ai nevoie de fructe si legume si un storcator de calitatea sa ai o viata sanatoasa.Adopta si sloganul : Cu-n pahar de calitatea-Suntem plini de sanatate/Cu un fruct din storcator /De raceli nu ne e dor 🙂

  2. Chiar am nevoie de un aparat nou. Al meu e stricat si imi e tare dor de un suc din sfecla rosie, morcov si mar.

  3. De mult timp căutam un storcător de calitate! Văd că pe site sunt mai multe modele, avem ce să alegem! Într-adevăr, e o investiție foarte bună, mai ales că e vorba de sănătate.

  4. De vreo doua saptamani, sotul m-a innebunit ca vrea sa bea sucuri naturale(morcov, sfecla, mar etc.). S-a lasat de fumat de curand si vrea sa elimine din toxine. Asa ca un storcator este exact ce ii trebuie 🙂

  5. nu stiu daca de la sucurile de fructe ..dar pe mine de vreo doi ani racelile m-au uitat,asa ca articolul e binevenit

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.