Curs demonstrativ de ARTherapy la Pippolino Arte

   Am participat cu emoție la primul curs de Artherapy. Roxana Cernea cu răbdare și meticulozitate a reușit să mă binedispună, iar momentele petrecute să fie interesante.
    Pentru a ne descreți mintea, de a ne cunoaște personalitatea fiecăreia și a ne aduce într-o stare de bine, am evadat pentru puțin timp prin tehnici de respirație, mental pe o plajă, am simțit aerul curat și am dorit să mă bucur cât mai mult de briza mării, numai că m-am trezit la realitate pentru a colora și picta mandale.

    Trebuie să recunosc, știam de ele de la cartea Tărâmul viselor, creată special de Millie Marotta pentru relaxare. Dacă nu ați încercat, atunci trebuie să faceți, să știți că ajută destul de mult, iar pe lângă acest aspect, descoperi ce personalitate ai.
    Roxana Cernea ne-a promis fiecăreia că ne va dezvălui în câteva cuvinte despre personalitatea noastră. Sunt tare curioasă ce gândește o artistă despre multitudinea de culori pe care le-am folosit. 🙂 Am remarcat cu această ocazie ce pestriță sunt în materie de desen și chiar nu știu ce înseamnă când fac curcubeu colorat pe o coală de hârtie.

    Au fost clipe memorabile și a meritat din plin. Am ajuns să descopăr câteva doamne care au înclinați diferite pentru artă și vă recomand să faceți acest experiment.
   Folosind tehnici de coaching și nlp, Roxana ne-a dus de plăcere în lumea creioanelor colorate și a culorilor acrilice să desenăm spre final câte o floare.
   Am gânduri diabolice de aseară, mi-a trezit apetitul de sa cumpăra câteva pensule și să folosesc culorile acrilice care le am în casă.

    Dacă vă doriți să mergeți la cursuri de ARTherapy, atunci  apelați cu încredere la Școala de Artă – Pippolino Arte: Târgoviște, Str. Liniștii, la doi pași de Hotel Tolea.

Facebook : Pippolino Arte, Pictez Pereti, Pictez Pereti Boutique

Roxana Cernea în plin discurs despre mandale, personalitate și picturi pe pereți 🙂

ARTherapy-la-Pippolino-Arte-1

Review overview
5
Drăgan Milica (Mili) - Membru Fondator / PR / Editor coordonator - Admin. grup Facebook - Literatura pe tocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.