Demi Moore - Din suflet - Editura Rao

Din suflet – Demi Moore – Editura Rao

Editura RAO lansează – Demi Moore

Data de publicare: aprox. 30.11.2020

Categorie: NONFICȚIUNE ADULȚI
 AUTOBIOGRAFIE

Număr de pagini: 296

„O destăinuire sinceră a supraviețuirii câștigate cu greu.“ Kirkus Reviews

   Celebra actriță americană Demi Moore, îndrăgită de public pentru filme ca Propunere indecentă și Fantoma mea iubită, se deschide cititorilor prin cartea
sa plină de detalii intime și emoționante. Oare drumul actriței către succes a fost unul simplu? Răspunsul îl aflăm cu toții chiar de la Demi Moore, care ne absoarbe în lumea ei scandaloasă, traumatizantă, dar și plină de împliniri.

  Povestea actriței este un adevărat roller coaster: de la o copilărie plină de nesiguranță și îndoieli, o relație tumultuoasă cu mama sa la succes și faimă, iar de la succes și faimă la incertitudinea că este o mamă și o actriță bună. Confesiunea aduce cu ea reflectări asupra imaginii de sine care este pusă adese sub semnul criticii exterioare. Lumea efervescentă a Hollywoodului poate distorsiona într-o clipă realitatea, iar ceea ce înseamnă succes este adesea o luptă continuă pentru supraviețuire, după cum ne dezvăluie actrița.

   DEMI MOORE, faimoasa actriță de la Hollywood, și-a făcut debutul în film în 1981. Rolul ei principal în Fantoma mea iubită, filmul cu cele mai mari încasări din acel an, i-a adus o nominalizare la Globul de Aur. În 1996, Moore a devenit cel mai bine plătită actriță din istoria filmului, când a primit un onorariu de 12,5 milioane de dolari pentru rolul din filmul Striptease. Viața ei personală a fost larg mediatizată, în special căsătoriile ei cu actorii Bruce Willis și Ashton Kutcher. Ea și Willis au trei fiice împreună: Rumer, Scout și Tallulah.

  Cartea nu este numai o autobiografie, dar și o lecție pentru cititori. Demi Moore spune la un moment dat: „Dacă porți în suflet apăsătoarea greutate a rușinii și
a traumelor nerezolvate, oricâți bani și oricât succes și celebritate ai avea, nu înseamnă nimic“.

Editura Rao

Noutăți editoriale

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.