Parteneri perfecţi de Amanda Quick-Colecţia Cărţi Romantice

Parteneri perfecţi de Amanda Quick-Colecţia Cărţi Romantice-prezentare

Editura Litera

Titlul original: Perfect Partners

Colecția Cărți Romantice

  Vineri 15.07.2016 apare cartea Parteneri perfecţi de Amanda Quick în Colecţia Cărţi Romantice. Cartea poate fi achiziţionată de la chioşcurile de presă împreună cu revista Libertatea pentru Femei la preţul de 10 lei

       Joel Blackstone a petrecut zece ani ca să transforme un mic magazin local într-un jucător important pe piața echipamentelor sportive și de camping. Recompensa pentru munca sa era promi-siunea bătrânului Thornquist de a-i vinde afacerea în mai puțin de un an. Din păcate, proprietarul moare pe neașteptate și-i lasă moștenire imperiul unei nepoate – o bibliotecară.

   Joel consideră acest lucru doar o piedică minoră – se va oferi pur și simplu să cumpere compania de la ea. Leticia Thornquist este profund îndurerată de moartea unchiului ei și vede în moștenire ocazia perfectă de a-și schimba radical viața, mai ales după ce își surprinde logodnicul într-o postură extrem de compromițătoare. Drept pentru care se hotărăște să-și dea demisia, să se mute la Seattle și să preia conducerea companiei. Curând însă își dă seama că un obstacol major îi stă în cale – Joel Blackstone.

   Prin urmare, este inevitabil ca, profesional, Joel și Letty să se înfrunte cu înflăcărare pentru câștigarea controlului asupra companiei… dar asta nu îi împiedică să realizeze că sunt parteneri perfecți în toate celelalte privințe.

Sursa: Cărţi Romantice

Colecţia Cărţi Romantice

Recenzii cărţi Amanda Quick

Verifică disponibilitatea cărţiilor apărute în Colecția Cărţi Romantice (Editura Lira/Litera) în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

8 COMMENTS

  1. Amanda Quick e una dintre scriitoarele mele favorite. Imi place ca fiecare roman al ei are un subiect interesant, este incarcat cu actiune, suspans si, desigur, dragoste.

  2. Inca un pic si apare! Sunt la zi cu AQ. I-am citit toate cartile, asa ca astept cartea de maine ca painea calda!

  3. Nu cred ca o voi lua. Bugetul meu este „naspa” asa ca strang din dinti ….momentan 😛 . Dar lectura placuta voua celor care o luati 🙂

  4. Cum am spus si in comentariul de pe Facebook, Amanda Quick este una dintre scriitoarele mele preferate. Cu siguranta cartea aceasta nu ma va dezamagi.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.