Grupul Editorial ALL la Târgul Gaudeamus 2019

Grupul Editorial ALL la Târgul Gaudeamus 2019

Grupul Editorial ALL la Târgul Gaudeamus 2019

Grupul Editorial ALL la Târgul Gaudeamus 2019

Grupul Editorial ALL va participa, în perioada 20 – 24 noiembrie, la cea de-a XXVI-a ediție a Târgului Gaudeamus cu noutăți pentru toate vârstele și reduceri de până la 85%. 

Evenimentele Grupului Editorial ALL

Vineri, 22 noiembrie, ora 16.30, în standul ALL, vom discuta cu politologul Cristian Pîrvulescu despre jocurile politice de la cel mai înalt nivel, cu ocazia lansării volumului Inginerii haosului, semnat de scriitorul și jurnalistul italian Giuliano da Empoli. Scrisă în urma unei anchete captivante și inedite, cartea merită un loc de cinste pe lista lecturilor obligatorii pentru toți cei dornici să înțeleagă din ce stofă este croită istoria recentă a lumii occidentale.

Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, ora 12.30, în spațiul de evenimente Mircea Sântimbreanu, vom fi alături de Roxana Mihalcea, autoarea cărţii Naufragiat. Jurnalista Loreta Popa şi actrițele Monica Davidescu și Marcela Motoc sunt invitatele autoarei, iar împreună ne vor ajuta să descoperim o colecţie de povestiri de citit pe nerăsuflate.

Duminică, 24 noiembrie 2019, ora 13.30, în spațiul de evenimente Mircea Nedelciu, dr. Laura Ene le va împărtăşi invitaţilor experiența ei personală și profesională în privința scăderii în greutate și a schimbării stilului de viață cu prilejul lansării volumului Capcanele mâncatului emoțional. Slăbitul: o provocare fizică sau mentală?. Vor fi, de asemenea, prezenţi dr. Maria Dragotă și psihoterapeutul Cristian Olteanu.

Noutăţi editoriale

Poveştile Pixi îşi măresc familia cu alte patru cărticele destinate micilor cititori în noul format 19 x 19 cm, dar cu aceleaşi texte amuzante și ilustrații atractive: Fâl-fâl, zboară liliacul, Noaptea în grădină, Petrecere în pijamale la Mimi, Ana va reuşi.

Bumerangul familiei Hapciu este o poveste menită să îi ajute pe cei mai mici dintre cititori să depăşească neplăcerile răcelilor de sezon. Ei se vor împrieteni cu membrii unei simpatice familii de iepuraşi, vizitaţi de nu foarte simpaticii membri ai familiei Hapciu.

Pisicile războinice. Puterea celor trei. Cartea a XVII-a: Umbre Adânci continuă seria aventurilor clanurilor din pădure într-un volum în care îndoiala, boala și trădarea se strecoară în viața pisicilor sălbatice. 

Vreau să știu totul. Marile întrebări ale puștilor curioși oferă răspunsuri clare, în cuvinte atent alese și potrivite pentru vârsta primilor ani de școală – vârsta la care copiii își dezvoltă gândirea analitică, privind tot ce-i înconjoară cu multă curiozitate. Ilustrațiile simpatice îi vor ajuta să navigheze printre informațiile corecte şi clare.

Bolile ORL ale copiilor pe înţelesul părinţilor își propune să ne ofere informații-cheie despre afecțiunile din sfera urechii, a nasului, a gâtului. În același timp, ne oferă îndrumare, astfel încât micuții să nu sufere complicații pe termen lung, iar episoadele acute să dureze cât mai puțin.

Schwartz. Principiile chirurgiei este considerat tratatul de chirurgie numărul 1 în lume. La 50 de ani de când a fost publicat pentru prima dată, Schwartz continuă să fie o sursă de încredere pentru instruirea și modelarea chirurgilor din toată lumea. Tratatul se adresează  studenților la medicină, medicilor rezidenți și chirurgilor practicieni. 

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.