Din vina domnișoarei Bridgerton de Julia Quinn

citește recenzia

      La Editura Miron se află în curs de apariţie cartea Din vina domnișoarei Bridgerton de Julia Quinn

     Uneori dai peste dragoste acolo unde te aștepți mai puțin. Toată lumea se aștepta ca Billie Bridgerton să se mărite cu unul dintre frații Rokesby. Cele două familii sînt vecine de secole, iar pe cînd era mică, băiețoasa Billie se jucase alături de Edward și Andrew. Oricare dintre ei i-ar fi fost un soț perfect… într-o bună zi. Un singur membru al familiei Rokesby îi este absolut nesuferit lui Billie: arogantul George. El este cel mai în vîrstă dintre frați și moștenitor al ducatului, dar este distant, enervant, iar ea este absolut convinsă că tînărul o detestă. Ceea ce îi vine foarte la îndemînă, deoarece  nici ea nu-l poate suferi.

     Uneori soarta are un ciudat simț al umorului. Fiindcă atunci cînd cei doi adversari de o viață se sărută în sfîrșit, s-ar putea chiar să descopere că singurul om pe care nu-l poți suferi în preajma ta, este singurul fără de care nu poți să trăiești.

Editura Miron

6 COMMENTS

  1. Ce sa spun locco_smiley_14 ….asa la prima vedere pare interesanta. De autoare am auzit dar, sincer, nu stiu daca am citit ceva pana acum 🙂

  2. Mama o vrea, abia asteapta sa apara. Eu sunt cea care va trebui sa i-o achizitioneze. :))

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.