Colectia Carti Romantice-Libertatea pentru femei-iulie 2016

Colectia Carti Romantice-Libertatea pentru femei-iulie 2016

Colectia Carti Romantice de la Libertatea pentru femei

Colecţia Cărţi Romantice de la Libertatea pentru femei-iulie 2016

Noi povești de dragoste și eroi plini de farmec în cărțile romantice din luna iulie. Le vei găsi în fiecare săptămână, la chioșcurile de presă, alături de revista ”Libertatea pentru femei”.

1. Singurătatea unui bărbat de Nora Roberts–1.07.2016

    Al patrulea volum din seria ”The MacGregor’s” îi aduce față în față pe Genevieve și Grant, doi oameni diferiți, dar care descoperă că diferențele dintre ei sunt incredibil de… incitante.

2. Hoțul de visuri de Mary Balogh –8.07.2016 

La 21 de ani, frumoasa Cassandra își încheie doliul după tatăl ei și este pregătită să înceapă o viață plină de petreceri și să își găsească un soț. Dar nu are de gând să se mărite prea repede… până când îl întâlnește pe alunecosul Nigel Wetherby.

3. Parteneri perfecți de Amanda Quick –15.07.2016

   Joel Blackstone așteaptă de ceva vreme să fie pus la conducerea unei companii profitabile, pentru care muncește de ani de zile. Dar proprietarul moare subit și planurile lui rămân în aer, pentru că moștenitoarea nu are de gând să stea cu mâinile în sân. Joel și Leticia vor același lucru și niciunul nu cedează!

4. Destine împletite de Sarah Jio –22.07.2016 

Vera Ray se întoarce acasă, după tura de noapte, și găsește dormitorul copilului ei gol. Băiețelul de 3 ani a fost răpit, iar anchetatorii nu găsesc niciun indiciu. Claire Aldridge, jurnalistă la Seattle Herald, află de misterioasa dispariție a copilului și încearcă să meargă pe urmele poveștii… Cele doi femei descoperă că, între ele, ar putea fi o legătură pe care nu o bănuiau și care le-ar putea ajuta să rezolve misterul.

5. Poldark. Warleggan de Winston Graham –29.07.2016 

   Vechea pasiune dintre Ross și Elizabeth renaște, iar Demelza încearcă să își rănească soțul infidel, încurajând o legătură cu un ofițer chipeș. Amenințați și cu falimentul, cei doi soți Poldark par să intre în cea mai neagră perioadă din viața lor.

Sursa: Libertatea pentru femei

5 COMMENTS

  1. Sunt chiar curioasa de cartile de luna viitoare. Amanda Quick este oricum in topul preferintelor mele, insa de Sarah Jio, am citit o singura carte pana acum. Oricum, le voi lua pe toate.

  2. Pe prima stiu sigur ca o voi lua pentru ca le am pe celelalte 🙂 . Urmatoarele nu cred 🙂

  3. De volumul 4 al seriei Crossfire scrisa de catre Sylvia Day nu se stie nimic? In regula, nu sunt un fan al seriei dar am cele 3 carti deja si nu vreau sa ramana fara celelalte doua. 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.