Inima mării de Nora Roberts

Inima mării, de Nora Roberts – Colecţia Cărţi Romantice octombrie 2019

Inima mării

Heart of the Sea

Nora Roberts – cărţi-recenzii-prezentări

Editura Lira/Litera

Trilogia Gallagher – Gallaghers of Ardmore Series 1. Jewels of the Sun – Nestemate din soare sau Diamantele vin din cer (Editura Miron), 2.Tears of the Moon – Lacrimile lunii (Editura Miron), 3.Heart of the Sea – Inima mării sau Perlele mării (Editura Miron)

Cartea a apărut şi la Editura Miron cu titlul de Perlele mării.

  Inima mării de Nora Roberts romance.

Cartea apare vineri – 18.10.2019 –  la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

   Darcy Gallagher a crezut întotdeauna în soarta ei norocoasă și în bani. Acum caută cu disperare un bărbat bogat care să o ducă într-o lume de lux și răsfăț, pe care ea crede că o merită. Destinul face ca Darcy să aibă noroc, într-adevăr, și să întâlnească bărbatul pe care l-a visat mereu, frumos, inteligent, afectuos și… bogat. Dar el va dori oare să rămână alături de o femeie atât de mult interesată de bani?

   ,,Satul Ardmore stătea cuibărit pe coasta de sud a Irlandei, în comitatul Waterford, cu Marea Celtică întinsă la picioare. Digul de piatră se arcuia în jurul lui, urmărind conturul plajei cu nisip auriu.
În vecinătate, satul se lăuda cu un grup de faleze pitoreşti, aşternute cu iarbă, şi un hotel agățat de ele.
  Dacă aveai chef, puteai face o plimbare plăcută, deşi nu lipsită de efort, pe o cărare îngustă din jurul promontoriului, iar pe culmea primei coline se înălțau ruinele oratoriului şi ale fântânii Saint Declan.
   Priveliştea merita ascensiunea, cu cerul, marea şi satul întinse dedesubt. Era pământ sfânt, şi cu toate că acolo erau îngropați destul morți, numai un singur mormânt avea inscripții pe piatra de căpătâi.
Satul însuşi avea străzi îngrijite şi căsuțe zugrăvite mereu proaspăt, unele cu tradiționalele acoperişuri de crengi, şi câteva coline abrupte. Florile creşteau din abundență, revărsându-se din lădițele de la fereşti, coşuri şi ghivece. Alcătuiau un tablou încântător, iar sătenii se mândreau să fi câştigat premiul Tidy Town, cu doi ani în urmă. Pe Tower Hill se vedea un frumos turn rotund, cu acoperişul său conic încă intact şi ruinele catedralei din secolul al XII-lea construită în cinstea Sfântului Declan.’

Colecţia Cărţi Romantice octombrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice septembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice august 2019

Colecţia Cărţi Romantice iulie 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

foto Cărţi Romantice

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.