Dorothy trebuie să moară! de  Danielle Paige-Leda Edge-prezentare

Dorothy trebuie să moară! de Danielle Paige-Leda Edge-prezentare

    Amy Gumm este o adolescentă inteligentă, care avea deja suficiente probleme în Kansasul natal și fără să fie silită să supraviețuiască unei tornade. Iar atunci când furtuna o aruncă într-un tarâm magic în care lucrurile par să fi scăpat de sub control, viața sa o ia cu totul razna. În curând, tânăra se vede târâtă în mijlocul unui adevărat razboi civil care se poartă în ținutul Oz între popoarele asuprite și cei care îi sunt loiali lui Dorothy Gale, care nu mai e, nici pe departe, inocenta și drăgălașa fetiță pe care credeam că o știam cu toții din romanul lui L. Frank Baum, Vrăjitorul din Oz.

    O aventură palpitantă, un thriller în care forțele revoluționare ale Ordinului Celor Răi se confruntă cu o tirană nemilostivă și plină de cruzime. Concluzia rebelilor e una singură: DOROTHY TREBUIE SĂ MOARĂ!

    „Cititorii cărților lui L. Frank Baum se vor delecta, în mod special, când vor descoperi transformările suferite de vechile personaje îndrăgite și vor aplauda răsturnările de situație absolut surprinzătoare!” Kirkus Reviews

   „Dorothy trebuie să moară! este o lectură obligatorie pentru toți aceia cărora le plac poveștile extraordinare, care au fost reinterpretate și răsturnate pe dos.” Huffington Post

 DANIELLE PAIGE este autoarea bestseller-ului New York Times, Dorothy trebuie să moară!. Pe lângă să scrie romane young adult, are o carieră în televiziune, pe parcursul căreia a fost premiată cu Writers Guild of America Award. De asemenea, a fost nominalizată la mai multe premii Emmy. Este absolventă a Columbia University și în prezent locuiește în New York.

Sursa Leda Edge

DANIELLE PAIGE-Născută: 2000 (vârsta 18 ani)
Nominalizări: Goodreads Choice Awards Best Debut Goodreads Author
Premii: Premiul Asociaţiei Scenariştilor Americani pentru cel mai bun serial TV dramatic 

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Apariţii Cărţi

Recenzii/Articole/Apariţii-Leda Edge

 

 

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.