Colecția Cărți Romantice septembrie 2020

Colecția Cărți Romantice septembrie 2020 – Lira/Litera

Colecția Cărți Romantice septembrie 2020 romance.

Romanele care vor fi publicate în Colecţia Cărţi Romantice în luna septembrie 2020.

Cărţile colecţiei Cărţi Romantice apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei, fără revistă.

1.Doar un sărut de Mary Balogh –  04.09.2020

  Volumul cu nr. 6 din seria „Clubul supraviețuitorilor“, după DOAR O PROMISIUNE, disponibil la chioșcuri săptămâna aceasta.
Imogen și-a pierdut soțul, iar când Percy, noul proprietar al casei lor din Cornwall își vizitează moșia, e șocat de frumoasa văduvă, care trezește în el o pasiune pe care nu credea că o va simți vreodată.

  Seria Survivor’s Club – Seria Clubul supraviețuitorilor: 1. The Proposal (2012) – Inima mea îți aparține, 2. The Arrangement (2013) Aranjamentul,  3. The Escape (2014) – Călătorie cu final neșteptat4. Only Enchanting (2014) – Dragoste neașteptată5. Only a Promise (2015), 6. Only a Kiss (2015), 7. Only Beloved (2016)

2. Jocul cu focul de Jennifer Probst – 11.09. 2020

   O nouă autoare și primul volum al unei serii despre căsătorii cu miliardari. O căsătorie doar pe hârtie timp de un an, fără implicare emoțională; asta plănuiesc Alexa, care vrea să salveze locuința familiei și Nicholas, miliardarul care are nevoie de o soție pentru a moșteni corporația tatălui său. Regulile nu ar trebui să fie greu de respectat, dar…

3. Să crezi în dragoste de Marie Force – 18.09.2020

  Iată încă o nouă autoare și primul volum al seriei „Gansett Island“.
Maddie, menajeră la McCarthy’s Resort Hotel vrea să plece din oraș, dar suferă un accident pe bicicletă provocat de Mac McCarthy, venit în oraș pentru o scurtă vizită de afaceri. Mac o îngrijește pe ea și pe fiul .Iar planurile pe care și le făcuseră sunt date peste cap de dragoste.

4. Prețul pasiunii de Sandra Brown – 25.09.2020

  Ambițioasa dr. Lara Mallory are o întâlnire cataclismică cu Key, moștenitorul rebel al unei dinastii petroliere din Texas, scânteile zboară… dar flăcările pasiunii care se aprind între ei ar putea distruge un imperiu.

Cum vă plac alegerile literare pentru prima lună de toamnă?

Colecția Cărți Romantice august 2020

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2019 – autori şi serii

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Sursa Cărți Romantice

foto pinterest Lethe Distillery

 

5 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.