Dragostea unui duce - Lorraine Heath - Seria Păcate pentru orice anotimp

Dragostea unui duce – Lorraine Heath – Colecţia Iubiri de poveste – martie 2019

Dragostea unui duce

When a Duke Loves a Woman

Lorraine Heath

Colecţia Iubiri de poveste – martie 2019

Editura Alma/Litera

Seria Păcate pentru orice anotimp – Sins for All Seasons Series – 1.  Beyond Scandal and Desire – Între dorinţă şi scandal, 2. When a Duke Loves a Woman – Dragostea unui duce,  3.The Scoundrel in Her Bed – Seducătorul

Sâmbătă-02.03.2019- la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

   Gillie Trewlove știe ce înseamnă bunătatea venită din partea unui străin, mai ales pentru un copil. A fost abandonată, lăsată în pragul unei case și crescută de femeia care a găsit-o acolo. Deci, atunci când se confruntă brusc cu un suflet în nevoie la ușa ei – sau mai bine spus pe aleea de la taverna ei – Gillie nu ezită. Dar nu este copil. E un gentleman grav rănit, teribil de frumos, care nu aparține cartierului Whitechapel. A rămâne la cârciumă este umilitor; fiind salvat de răufăcători de o femeie – deși o femeie curajoasă și frumoasă – este piesa de rezistență din cea mai rea zi a lui Ducelui de Thornley.

   După ce-l îngrijeşte şi îl pune pe picioare, Gillie este de acord să-l ajute să descopere colțurile cele mai întunecate ale Londrei să desluşească problema ce are legătură cu mireasa lui. Dar fiecare moment petrecut alături de Gillie îl face pe Thorne sa regrete alegerea soţiei sale. Gillie știe că aristocrația nu va accepta niciodată o ducesă născută în păcat. Thorne, cu toate acestea, este hotărât să-i dovedească că nici un obstacol nu este de neconceput când un duce iubește o femeie.

   Părăsit la altar și atacat de hoți, ducele de Thornley este salvat de Gillie, o frumoasă cârciumăreasă, născută în păcat. Oare iubirea poate învinge orice obstacol?

Închise ochii, savurând căldura buzelor lui. Partea aceea din ea care credea în sirene și în unicorni, care ţesea povești fantastice în care fericirea era mereu aproape îndrăzni să-și imagineze că vorbele lui însemnau mai mult decât spunea de fapt, că nu vorbea despre valoarea unei persoane în general, ci se referea la valoarea ei. Îi tresălta inima de bucurie și zâmbea în sinea ei.”

O privi în ochi și fu surprinsă de pasiunea care mocnea acolo – era la fel de intensă ca a ei. Afirmaţia ei de mai devreme, când spusese că nu îi era teamă niciodată, acum o lua în râs, căci era îngrozită – îngrozită că această foame din ea nu avea să fi e niciodată satisfăcută, că focurile pe care le aprinsese nu puteau fi niciodată stinse, că urmau să ardă până când avea să fi e consumată de ele.

Colecţia Iubiri de poveste martie 2019

Colecţia Iubiri de poveste februarie 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic- 2013-2018-2019

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.