Între dorinţă şi scandal

Între dorinţă şi scandal – Lorraine Heath – Colecţia Iubiri de poveste

Între dorinţă şi scandal

Beyond Scandal and Desire

Autor: Lorraine Heath

Editura Alma/Litera

Colecţia Iubiri de poveste

Seria Păcate pentru orice anotimp

Sins for All Seasons Series: 1. Între dorinţă şi scandal – Beyond Scandal and Desire, 2. When a Duke Loves a Woman, 3.The Scoundrel in Her Bed

   Între dorinţă şi scandal – Lorraine Heath – Seria Păcate pentru orice anotimp

Sâmbătă- 08. 12. 2018 – la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea

Primul volum al seriei „Păcate pentru orice anotimp”.

   La naștere, Mick Trewlove, fiul nelegitim al unui duce, a fost dat spre ,,creştere” unui om de rând. În ciuda educației sale precare, Mick a devenit un om de afaceri de succes, dar toată averea lui nu i-a satisfăcut nevoia de răzbunare împotriva celui care încă nu-l recunoaște. Ce altceva poate să facă Mick, decât să-l distrugă pe fiul legitim al ducelui – și să-i facă pe moștenitor să o vadă şi să afle că viitoarea lui soţie este în brațele sale..ale unui bastard.

Lady Aslyn Hastings dorește un pic de aventură. Cu intenția ei de a îşi dori puţină libertate adesea este preocupată şi se trezește atrasă de un antreprenor frumos, care pare să o înțeleagă atât de bine. Cu siguranță o doamnă în situaţia ei ar trebui să evite un bărbat cum este Mick Trewlove. Dacă el nu era atât de irezistibil…

   Cum secretele sunt pe cale să fie expuse, Mick trebuie să decidă dacă în planul său de răzbunare merită să rişte ceea ce dorește cu adevărat inima lui.

Fiul ilegitim al unui duce vrea să se răzbune ruinându-l pe fiul legitim al acestuia și seducând-o pe femeia care urmează să-i devină soție.
Oare pentru o răzbunare merită să riște tot ceea ce inima lui a ajuns să-și dorească?

Urma să se căsătorească, și totuși se simţea ca un copil care se juca de-a ceva, nu ca o femeie care aștepta cu nerăbdare zilele și nopţile pline de desfătare ce aveau să vină. Fusese educată să fie mereu calmă și statornică, dar în clipa aceea își dorea doar să simtă mai mult.

Nu mai fusese în viaţa ei atât de îngrozită, de confuză… de rușinată, pentru că fiecare părticică a ei îi cerea să se întoarcă la el și să îl lase să termine ce începuse. Să o întindă pentru plăcerea lui, să o atingă în feluri după care tânjea chiar dacă nu le cunoștea de fapt. Dar el știa. Știa cum să ademenească, cum să momească, cum să înfăptuiască.”

  Lorraine Heath a scris peste 60 de romane de dragoste care au apărut constant pe lista de bestselleruri a USA Today şi New Times. În plus, cărţile sale au fost recompensate cu numeroase premii, printre care RITA Award, Romantic Times Reviewers Choise Award şi Career Achievement Award.

Seria Rebelii din St. James-Lorraine Heath-aventuri picante-poveşti scandaloase

Serii Lorraine Heath

Verifică disponibilitatea Colecţiei Iubiri de poveste în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 

7 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.