Ducele S și Jurnalista de Hanna Lee

Ducele S și Jurnalista, de Hanna Lee – Editura Stylished – mini/review

Ducele S și Jurnalista

Billionaires – Vol. 6

Hanna Lee

Editura Stylished, 2019

Număr pagini: 296

Romance

   Ducele S și Jurnalista de Hanna Lee romance.

   Am început fix cu volumul 6. Nu știu dacă să mă bucur sau să îmi pară rău…acum vreau toată seria. Am mai citit o carte de această autoare, dar a fost cuminte, o poveste de dragoste frumoasă. De această dată autoarea a îmbinat puțin romanticul cu câteva scene erotice mai explicite. Nimic deplasat, ceea ce m-a cam speriat din descrierea cărții, astfel că am savurat cu plăcere o delicioasă poveste de dragoste.
   ”Cartea bonus a poveștilor Billionaires îl prezintă încă din primul capitol pe Ducele Santiago Juan de Calabria și latura ascunsă a acestuia. Preferințele lui de a domina, jocurile, elementele BDSM preferate de acest bărbat puternic și arogant, reprezintă doar distracții, însă nimic nu este la fel de important ca poziția pe care el o are în Familia Regală, pusă acum în pericol de vecina apetisantă care i-a creat probleme, cum nu ar fi crezut vreodată. Decis să își recapete poziția la Curte, cât mai repede, știe că cea mai potrivită persoană lângă care o poate face este chiar ființa frumoasă cu corp subțire. Așa că îi propune o înțelegere care le poate aduce multe avantaje.
Ariană îl urăște din prima clipă, oricât de sexy este acest bărbat, dar, pentru a nu pierde șansa vieții ei la cariera de vis, trebuie să joace cel mai periculos rol în piesa regizată de Santiago.
Cum rămâne cu dorința ducelui de a o pedepsi pe frumoasă Ariana?”
   Totul începe cu petrecerile cam zgomotoase date de Ducele Santiago, un moștenitor al casei regale din Spania. Întodeauna când se deplasează în America, profită de toate femeile și petrecerile deochiate. Ceea ce nu știe Santiago este că pe vecina lui cumințică o deranjează aceste petreceri. Ariana, o frumoasă  prezentatoare Tv, cu un stil de viață cuminte, este înfuriată de acest Don Juan și va năvăli peste el amenințându-l cu defăimarea publică.
 

,,Multe persoane nu sunt pe aici, maxim 20-25 de oameni, dar nu are cum să o rateze pe bruneta cu pricina, fiind îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți negri, converși și o bluză de trening, tot neagră. Privirea îmi coboară din nou pe picioarele lungi și subțiri, care sunt ale dracului de sexy. Se întoarce cu fața spre mine și tot avântul meu se pierde în aer. Aproape mă opresc în loc când îi văd chipul frumos, ochii căprui, vizibil furioși și buzele perfect conturate.
-Deci tu ai chemat poliția de fiecare dată? Ridic o sprânceană un pic arogant, ceea ce bănuiesc că o enervează și mai tare.
-M-am mutat în cartierul ăsta pentru că este foarte liniștit, în special în această perioada a anului, răspunde ea cu un calm greu de controlat. Este normal să iau măsuri atunci când cineva continuă să deranjeze liniștea publică într-un mod abuziv, așa cum faci tu. Și dacă nu încetezi cu gălăgia, chiar voi fi nevoită să iau măsuri care să te liniștească de tot.
 Nu știu dacă să râd sau să mă enervez. Un mixt din amândouă mă încearcă și, uitându-mă în ochii ei, tot ce îmi doresc este să o pun pe genunchii mei și să îi dau niște palme zdravene la fund pentru că are tupeul să îmi vorbească așa.”

   Ariana îl va defăima public, iar ducele va fi nevoit să ia măsuri. Deși, ar putea să intervină pentru a o concedia de la postul de televiziune,Santiago va pune un plan ingenios în aplicare – acela de a îi fi reabilitată imaginea din Spania printr-un interviu luat chiar de Ariana, cât și să se aproprie de focoasa prezentatoare.
   Înțelegerea Arianei cu Santiago o va face să devină oficial iubita lui, în timpul scurt cât vor pregăti materialele și intervieva ducele. După interviu, și reabilitat imaginea, cei doi se vor despărți invocând distanța mare care îi desparte. Ariana are o carieră în televizune, în America, iar Santiago are afacerile casei regale spaniole de condus.
   De aici încolo asistăm la tatonări, la discuții haioase între cei doi, la scene fierbinți de sex. Ce se va întâmpla cu cei doi când interviul va fi gata? Vor reuși să își depășească incovenientele și să mai dea o șansă relației dintre ei?
Rămâne să descoperiți singuri această amuzantă poveste de dragoste.

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: , cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Recenzii cărți de dragoste

10 COMMENTS

  1. Imi place tare mult cum scrie Hanna Lee. Este autoarea mea preferata de la ed. Stylished. Recomand si eu cu drag toate cartile ei.

  2. Măi, măi, măi asta da! Interesantă serie dacă ultimul volum se termină cu această poveste. Felicitări pentru recenzie ❤

  3. Am citit seria. Mi a plăcut! Acest volum mi s-a părut mai bun decât celelalte 🙂 .
    Lecturi minunate în continuare!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.