Noutăți la chioșurile de presă săptămâna 13-17 iulie - Litera

Noutăți la chioșurile de presă săptămâna 13-17 iulie – Litera

13.07.2020 – Cuceritorul de pe Fifth Avenue, de Joanna Shupe – Colecția Iubiri de povesteCuceritorul de pe Fifth Avenue de Joanna Shupe

   Frank Tripp, avocatul oamenilor din lumea bună newyorkeză, se vede în situația de a o apăra pe Mamie, fiica unui client important, care joacă rolul feminin al unui Robin Hood modern, ajutând familiile nevoiașe de la periferia orașului.
O relație interzisă condimentată de dorință și dragoste.

14.07.2020 –  Dragostea e scrisă în semne, de Kate Clayborn – Colecția Blue MoonNoutăți la chioșurile de presă săptămâna 13-17 iulie - Litera

  Meg, o caligrafă talentată, care desenează invitații și mici opere de artă pentru elita new-yorkeză, are un dar special: înțelege semne pe care alții le trec cu vederea.
Și-a dat seama că mariajul lui Reid nu avea să dureze și a ascuns un mesaj în programul de nuntă. După un an, Reid vine să o întrebe de unde a știut asta.
Mergând prin New York în căutare de semne, cei doi își deschid sufletele și oricât de diferiți ar fi, semnele sunt clare în toate mesajele pe care și le trimit unul altuia.

Roman disponibil la chioșcuri de marți, 14 iulie, la prețul de 27,99 lei.

15.07.2020 – Cleopatra, de Stacy Schiff.Noutăți la chioșurile de presă săptămâna 13-17 iulie - Litera

     Cleopatra, ultima regină a Egiptului, este cea care a retrasat graniţele lumii antice.
Palatul ei mustea de intrigi politice și sexuale, iar incestul și asasinatele erau specialitatea familiei.
A fost căsătorită de două ori, de fiecare dată cu un frate. A purtat un violent război civil cu primul, pe cel de al doilea l-a otrăvit.
Relațiile ei cu Iulius Caesar și Marc Antoniu i-au confirmat statutul de cea mai influentă femeie a epocii.
Autoarea, câștigătoare a Premiului Pulitzer, separă cu îndrăzneală faptele de ficțiune pentru a o salva pe regina fascinantă a cărei moarte a adus cu ea o nouă ordine mondială.

 De miercuri la chioșcuri la prețul de 29,00 lei

17.07.2020 – Până la ultima suflare, de Jennifer L. Armentrout, ultimul volum al trilogiei „Apocalipsa elementelor”.Noutăți la chioșurile de presă săptămâna 13-17 iulie - Litera

   Fiecare alegere are consecințele ei, dar Layla se confruntă cu ele mai mult decât oricine altcineva. Maleficul Prinț Moștenitor al Iadului, Roth, sau Zayne, chipeșul și protectorul Gardian, despre care niciodată n-a crezut că va fi al ei.
Pentru a-l salva pe Sam, cel mai bun prieten al ei, Layla trebuie să facă pact cu dușmanul, salvând orașul – și rasa umană – de la distrugere.
Uneori, când secretele sunt pretutindeni și adevărul pare greu de recunoscut, trebuie să-ți asculți inima, să alegi de care parte să fii… și apoi să lupți din toate puterile…până la ultima suflare.

Precedentele volume:
MAI FIERBINTE CA FOCUL
MAI RECE CA GHEAȚA

Vineri, 17 iulie, la prețul de 39,90 lei.

Editura Litera

Cărți Romantice

Noutăți Editoriale

Noutăți la chioșurile de presă săptămâna 13-17 iulie – Litera

 

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.