Fii diferită cu Lia Couture!

    „Moda nu este ceva care există numai pentru rochii. Moda este în aer, pe stradă, moda are legătură cu ideile, cu modul în care trăim, cu ceea ce se întâmplă.” – Coco Chanel

    Moda este și în bijuterii, aș adăuga eu. Bijuteriile sunt unele dintre cele mai iubite accesorii din toate timpurile. Simboluri de statut, simboluri ale frumuseții și eleganței, bijuteriile au fascinat dintotdeauna. Din cele mai vechi timpuri, podoabele sau bijuteriile au fost prezente în viața femeilor: purtate zilnic sau la petreceri, la diverse ocazii, purtate din rațiuni estetice, sentimentale sau pentru a epata, ele fac mai mult decât să completeze ținuta. Prin intermediul bijuteriilor, femeile s-au exprimat de-a lungul vremurilor, fiecare având un stil propriu.

   Poate fi greu de crezut, însă bijuteriile fac parte din personalitatea noastră. De ce alegem un accesoriu în favoarea altuia? De ce ne face cu ochiul o anume brățară, iar alta nu ne spune nimic? Ați observat că toate bijuteriile voastre au un numitor comun, învârtindu-se în jurul aceluiași stil?

  Spune-mi ce bijuterii preferi ca să-ți spun cine ești! Dacă îți plac bijuteriile moderne, originale, avangardiste, atunci Lia Couture este locul potrivit pentru tine! Iar dacă printre bijuteriile Lia Couture te simți ca la tine acasă, atunci știu cu cine am de a face: cu o femeie independentă, curajoasă, creativă, ce nu se teme să abordeze un look diferit, original; o femeie ce nu se limitează la șabloane.

   Cu o arhitectură unică, bijuteriile Lia Couture surprind prin originalitate, exclusivitate, strălucire. Care este secretul lor? Faptul că ies din tiparele clasice. Liniile îndrăznețe, unghiurile, curbele, formele diferite de restul accesoriilor de pe piață le dau un plus de unicitate, iar culorile oarecum neutre – bej, negru, nisipiu, negru cu auriu, gri-laminat – contribuie la ușurința de a le asorta. Materialele din care sunt confecționate, aurul, paladiul, pielea, asigură rezistența bijuteriilor în timp.

   Bijuteriile Lia acoperă o gamă variată de ocazii: pot fi purtate cu succes atât la o ținută office, cât și la una casual: la birou, în pauza de masă, la o întâlnire, la o ieșire în club cu prietenele sau la o masă de duminică, alături de cei dragi. Unele dintre ele mai au un avantaj: pot fi purtate atât la mână, ca brățări, cât și în jurul gâtului, precum colierele. De asemenea, există articole pentru toate mărimile, de la XS la XL, așa că nu există riscul ca brățara să-ți cadă de la mână sau să te strângă.

   Mai cunoști femei avangardiste și originale, ca tine? Atunci bijuteriile Lia Couture reprezintă o idee minunată de cadou! Poți oferi un voucher în baza căruia persoana să achiziționeze ceea își dorește de pe site.

   Cu Essentials By Lia, ieși din anonimat oriunde te-ai afla! Strălucire, simplitate, eleganță, feminitate. Brand-ul femeilor de succes! Fii diferită cu Lia Couture!

    Sursă imagine: liacouture.com

10 COMMENTS

  1. În mod clar, bijuteriile îți relevă aspecte ale personalitatății. Eu am citit undeva că fiecare bijuterie pe care o porți, preia din emoțiile tale, din ceea ce ești tu… iar asta e de-a dreptul fascinant.
    Am răsfoit site-ul și am găsit o brățară care mi s-ar potrivi, cu siguranță: http://www.liacouture.com/shop/lunch-break/day-dreaming-sand-bracelet-2/
    Toate sunt deosebite, nu degeaba se spune că sunt dedicate „to people with sensitive perceptions of space”. Îmi place la nebunie ideea aceasta!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.