Foarte apropiat și periculos - Linda Howard - Editura Miron

Foarte apropiat și periculos – Linda Howard – prezentare carte

Titlul original: Up Close and Dangerous

Editura Miron

Gen: Romance, Romantic Suspense, Suspense

 Despre Linda Howard – cartea Foarte apropiat și periculos>

  Frumoasa Bailey Wingate este numită prin testament moștenitoarea întregii averi a soțului său decedat. Încep să i se întîmple tot felul de lucruri care îi pun viața în pericol, dar ei nu-i vine să creadă că cineva i-ar dori răul. În timp ce zboară cu un avion particular de la Seattle la Denver, Bailey este în pericol de moarte, fiindcă motorul clachează și avionul se prăbușește. Cam Justice, un pilot texan foarte dur și sexi, reușește să aducă avionul pe pămînt.

   Pierduți în sălbăticie, Bailey se străduiește să nu-și arate sentimentele pentru chipeșul și furtunosul bărbat pe care îl are alături. Ea se întreabă dacă acesta a fost chiar un accident. Cine le-a aranjat avionul? Cine încearcă să o trimită pe Bailey alături de soțul ei, pe lumea cealaltă?

   Cu totul izolați de civilizație și cu mici speranțe de salvare, Bailey trebuie să-și încredințeze viața și inima lui Cam, iar amîndoi se luptă cot la cot cu elementele aspre ale naturii, căutînd o ieșire din sălbăticia nemiloasă, care să-i conducă spre civilizație… Dar aici un ucigaș poate să o aștepte, ca să termine treaba…

Sursa Editura Miron

Seria CIA’s Spies de Linda Howard-adrenalină şi suspans

   Seria CIA’s Spies te duce cu gândul la un film de acţiune în care agenţii secreţi sunt la tot pasul, suspansul atinge cote alarmante, iar romantismul este nelipsit. Veţi resimţi alături de personaje ce înseamnă riscul şi adrenalina. Momentele sunt îmbinate pentru a se pune în valoare riscurile la care se expun, dar şi talentul cu care ies cu brio din situaţii limită. 

Verifică disponibilitatea cărţilor în librăriile online: libriselefant şi cărtureşti

Recenzii cărţi Linda Howard

Lista cărţi Linda Howard

Serii Cărţi

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.