Cu o discretă intimitateLa Editura Rao se află în curs de apariţie cartea Cu o discretă intimitate de Celine Malraux, Madeleine Malraux.

În „Cu o discretă intimitate”, Madeleine Malraux, a doua soţie a autorului şi ministrului francez Andre Malraux işi prezintă memoriile sub forma unui jurnal intim. O viaţă discretă, palpitantă şi tragică. „Madeleine Malraux a trecut prin mai multe încercări decât dacă ar fi trăit 1000 de ani, a trăit mai multe vieţi rămând în tot acest timp ea însăşi, o femeie cu o bunăvoinţă graţioasă şi o inteligenţă unică. O carte minunată pe care o rezumăm spunând că nu există medalie pe lume care să recompenseze măreţia unui astfel de suflet.“ – ELLE „O poveste pasionantă, doldora de documente, în care îi regăsim pe de Gaulle, Pompidou, Kennedy şi cu ajutorul căreia străbatem lumea, din Japonia până în Egipt şi din China până în India.“ – L’Express „Memorii condimentate cu anecdote savuroase, dar, înainte de toate, povestea unei tragedii bulversante, în care destinul pare că s-a inspirat din Sofocle.“ – Le Nouvel Observateur

Editura Rao

1 COMMENT

  1. Cartea pare interesantă, dar să fiu sinceră preferinţele mele sunt altele. Suntem mulţi cititori şi fiecare are dreptul să îşi alegă lectura preferată. Fiecare carte îşi are cititorii ei. Noi v-am adus-o în atentie , voi decideţi!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.