În exclusivitate de Sandra Brown - Colecția Cărți Romantice octombrie 2021

În exclusivitate, de Sandra Brown – Colecția Cărți Romantice octombrie 2021

În exclusivitate

Sandra Brown

Colecția Cărți Romantice octombrie 2021

Editura Lira/Litera

În exclusivitate de Sandra Brown – romance.

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 08.10.2021

  O jurnalistă de primă mână, Barrie Travis se străduiește să-și demonstreze talentul, în speranța că va fi remarcată. Pe neașteptate, primește o invitație la o discuție privată din partea primei-doamne, Vanessa Merritt. Astfel, Barrie află că frumoasa soție a președintelui trece printr-o suferință îngrozitoare din cauza decesului bebelușului ei de numai trei luni provocat de sindromul morții subite. Motivul Vanessei pentru a se întâlni cu Barrie pare a fi doar acela de a-i împărtăși unei alte femei durerea ei.

  Ceea ce la început Barrie nu pare să observe sunt întrebările pe care ar trebui să și le pună: De ce ar fi sunat-o Vanessa Merritt tocmai pe ea? Și de ce soția președintelui i-ar fi sugerat unei jurnaliste necunoscute că era posibil ca fiul ei să fi fost ucis? Orbită de posibilitatea de a obține un subiect în exclusivitate, Barrie este hotărâtă să investigheze moartea bebelușului. Pentru asta pornește pe urmele lui Gray Bondurant, un fost consilier prezidențial și fost ofițer al trupelor speciale. Și când amândoi încep să urmărească șirul de minciuni și de intrigi care conduc până la ușa Casei Albe, exclusivitatea lui Barrie pune cel puțin trei oameni în bătaia focului: prima-doamnă, Gray și ea însăși – iar în joc sunt nu doar viața și sentimentele lor, ci și viitorul națiunii.

Veți citi întreaga poveste în romanul ÎN EXCLUSIVITATE de Sandra Brown. De vineri la chioșcurile din toată țara!

Colecția Cărți Romantice octombrie 2021

Colecția Cărți Romantice iunie 2021

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#cartiromantice #lira #romanededragoste #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.