In sfarsit, dragostea de Barbara Cartland

Titlul original: Lone at LastIn sfarsit dragostea

Frumos si eligibil, Printul Ivan a Rusitania are nevoie urgenta de a gasi o mireasa care sa fie foarte tanara, foarte frumoasa si foarte bogata.
Varul sau, Printul Peter Voskia, este determinat sa ii puna bete in roate pentru a-l impiedica sa mosteneasca tronul, El vrea razbunare!
Peter a invadat Rusitania cu speranta unui victorii rapide, in schimb el a suferit o infrangere dezastruoasa.
Pericolul trebuie evitat asa ca, Ivan intors de la Paris si plecand la Londra o intalneste pe Lady Cecilia Beaumont, care se angajeaza sa il ajute sa isi gaseasca o mireasa potrivita.
Cecilia este o tanara inteligenta, eleganta si foarte bogata. A tinut vanatorii de zestre departe de ea, a renuntat la casatorie si se dedica in totalitate ingrijirii pe care o ofera tatalui sau, contele de Yarlington si clinici pe care a infiintat-o pentru a-i ajuta pe saracii din Londra.
Curand Cecilia isi da seama ca, viata ei este amenintata si inima ei capturata.
O intalnire cu ex-amanta lui Petru si a lui Ivan, voluptuosa contesa Natasha, o face sa isi dea seama de multe … Contesa nu este ceea ce pare la prima vedere … Lucrurile vor lua o intorsatura neasteptata in viata lor.

Ce se intampla cu Ivan si Cecilia ? Lupta pentru fericire si viața lor? O poveste de dragoste scrisa in stilul autoarei Barbara Cartland.

Cartea „In sfarsit, dragostea” de Barbara Cartland, apare in colectia „Carti Romantice” impreuna cu revista Libertatea pentru femei in data de 20.02.2015.

Autor: Iasmy

6 COMMENTS

  1. mersi Iasmy,interesant subiect,daca ar avea si pagini putin mai multe ca de obicei la aceasta autoare,mai ca as luao locco_smiley_15

  2. Multumim Iasmy! Ai prezentat foarte frumos cartea, desi stilul autoarei pe mine nu m-a convins! Povestea din carte pare insa interesanta!

  3. Barbara Cartland nu se numara printre autoarele mele abordabile. Am citit in trecut destule si am ajuns la concluzia ca, majoritatea parca sunt pe acelasi tipar si astfel devine plictisitor. Prea puierile, prea fara substanta.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.