CATRE,
                                                      EDITURA LEDA

Echipa Literaturapetocuri.ro solicita in numele cititorilor traducerea si publicarea completa a seriei Fratia Pumnalului Negru (Black Dagger Brotherhood) de J.R. Ward.
Noi am apreciat primul volum ce a aparut in anul 2012 – Nopti de patima  (Titlul original : Dark Lover A novel of the Black Dagger Brotherhood) si am sperat ca va exista continuitate, dar din pacate seria a fost intrerupta din motive necunoscute.

Acum dorim sa ne unim fortele cu ajutorul acestei petitii si sa va facem dorinta cunoscuta.

Seria Fratiei Pumnalului Negru (Black Dagger Brotherhood)
1. Nopti de patima (Dark Lover-2005)
2. Lover Eternal (2006)
3. Lover Awakened (2006)
4. Lover Revealed (2007)
5. Lover Unbound (2007)
6. Lover Enshrined (2008)
7. Lover Avenged (2009)
8. Lover Mine (2010)
9. Lover Unleashed (2011)
10. Lover Reborn (2012)
11. Lover At Last (2013)
12. The King (2014)

Merita sa dati o sansa seriei si sa ne lasati sa descoperim povestea fratiei.
Cu respect,
* Invitam toti cititorii sa se alaturi acestui proiect si sa semneze petitia. Doar impreuna putem reusi.
[button color=”red” url=”http://www.petitieonline.net/petitie/petitie_pentru_publicarea_seriei_fratia_pumnalului_negru_de_j_r_ward-p43533146.html”] Semneaza Petitia Online [/button]

12 COMMENTS

  1. desi am citito,nu sunt asa mare fana,doar nota 8,5am semnat prima petitia,sper sa ajute.acum daca tot a inceput seria vreau sa o si continuie.poate in 10ani????o fii de ajuns? 😀

  2. Felicitari pentru initiativa! Eu imi doresc foarte mult continuarea seriei cu povestile tuturor membrilor fratiei! Nopti de patima mi-a placut in mod deosebit!
    Eu am scris editurii Leda in privat, pentru ca ei nu permit postari in pagina si le-am adresat rugamintea de a continua seria, iar raspunsul lor a constat in faptul ca mi-au multumit pentru mesaj si au spus ca se bucura ca le citesc cartile. Atat, fara sa spuna nimic de intentia de a continua seria…

  3. eu am trimis direct un e-mail la editura prin care am intrebat daca seria se mai continua, spunand ca a fost una de succes in strainatate, insa mailul meu a ramas bineinteles fara raspuns..desi am citit deja toata seria in alta limba mi-ar face deosebita placere sa o citesc in romana, povestea si personajele sunt bine conturate deci ar fi o mare piedere pentru iubitoarele genului. @ella macar tie ti-au raspuns, mie nici atat.

  4. Bună ziua ,azi am gatat primul vol.Am stat toata noaptea ca so gât ieri am cumpărați de pe librăria.net.sper sa conțină cu toata seria,si ar fi bine sa traducă si de J.R.Scott si Katy Evans, sînt autori foarte buni.sper ca sa ne faceti o surpriza si sa le traduceti. Multumesc.

  5. Salut. Sunt una din persoanele care a reusit sa citeasca toata seria (in limba originala) iesita de pana acum. Pentru mine nu este o problema dar cred ca pentru multi este.
    Ar fii super daca toate cartile ar fii traduse. J. R. Ward este una din scriitoarele care a reusit sa combine fantasticul cu realitaea, amor cu ura, tragedii cu reusiri. Sper sa se untample chiar daca numai pentru carti digitale.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.