ncepe-carnavalul-medieval-de-la-hunedoaraAu mai ramas doar 2 zile pana la a II-a editie a Carnavalului Medieval de la Hunedoara , care se va desfasura la Castelul Corvinilor in ultimul weekend al verii, 29 – 31 august 2014!

Asociatia pentru Promovarea Istoriei Romaniei si Primaria Municipiului Hunedoara ti-au pregatit, si anul acesta, trei zile in care traditiile si legendele locului, arta si gastronomia secolului al XV-lea vor insufleti Castelul Corvinilor.

Veti gasi la curte, pe tot parcursul evenimentului, ateliere mestesugaresti (olarit, pielarie, tesatura), ateliere de dansuri si jocuri medievale (Curtea Comediantilor), concerte de muzica medievala (Truverii, Lupus Dacus) si mini-spectacole ( teatru – trupa Skepsis, teatru de papusi – compania MAG, Ordinul Cavalerilor, parada costumelor).

Seara de sambata aduce in fata publicului spectacolul de teatru ”Credinta si Sange”, care duce mai departe povestea lui Iancu de Hunedoara si-i are in prim plan pe Dan Condurache, Eugenia serban, Corneliu Ulici, Denis stefan, Octavian Strunila, Diana Dumitrescu, Dimitrii Bogomaz, Dana Rotaru, Horea Suciu si Dragos Dumitru.

Spectacolul va incepe la ora 21:00 si se va juca în spatele Castelului, dar va putea fi urmarit si pe un ecran led, amplasat pe platoul din fata. Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.

Duminica, maestrul bucatar Horia Virlan si actrita Eugenia serban va asteapta la un demo culinar cu retete de poveste.

Programul complet al evenimentului si mai multe informatii legate de Carnaval puteti gasi aici.

Parteneri media: Calendar Evenimente, Digi 24 (TM), Kiss Fm(TM), Pro Fm(SB), Radio Romania (TM, CJ), Big Fm, Servus Hunedoara, Informatia de Hunedoara, Ziarul Hunedoreanului, Hunedoara Tv, Povesti de calatorie, AutoHop, News up.

Sursa comunicatedepresa.ro

4 COMMENTS

  1. Aici stiu ca a mai fost MILI,sau ma insel eu?am auzit ca este frumos,asa ca cine are ocazia,eu nu am,sa il viziteze. 😀

    • Nicol am fost la Sighisioara. Deocamdata n-am vizitat Hundoara, dar daca voi ajunge totusi, vin sa te anunt.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.