Îngerul păcătos de Johanna Lindsey-Iubiri de poveste-prezentare

Îngerul păcătos de Johanna Lindsey – Iubiri de poveste – prezentare

Îngerul păcătos – Johanna Lindsey

Seria Aventuri în Wyoming / Wyoming

1 Brave the Wild Wind – Vântul sălbatic
2 Savage Thunder – Tunet neîmblânzit
3 Angel – Îngerul păcătos

Sâmbătă-07.07.2018 – la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.

  Inima bună a lui Cassie Stuart îi face o mulțime de probleme. Așa se întâmplă și când, sperând să potolească o dușmănie veche de douăzeci și cinci de ani dintre două familii vecine, joacă rolul de pețitoare și reușește doar să toarne gaz pe foc. Ambele tabere o avertizează să părăsească Texasul, dacă nu vrea ca ferma tatălui ei să ardă din temelii drept „mulțumire“ pentru intervenția ei. 

  Așa că acum, Cassie are nevoie de un om diplomat, care să calmeze spiritele – și, în schimb, printr-un concurs nefericit de întâmplări, se alege cu un bărbat cunoscut pentru modul necruțător în care știe să rezolve disputele.

  I se spune Angel, dar porecla lui este Îngerul Morții – un pistolar de-o frumusețe aspră, cu ochi negri ca păcatul. Nedorit și deloc bine văzut de potențiala lui angajatoare, Angel ar fi plecat de îndată, lăsând-o pe nerecunoscătoarea Cassie să se descurce de una singură. 

  Dar simțul datoriei – precum și dorința de a gusta dulceața săruturilor ei – îl determină să încerce să o ajute. Iar după ce sunt forțați de împrejurări să se căsătorească, Angel își dă seama că toate îndoielile lui legate de mariajul neașteptat sunt doar o picătură în oceanul unei pasiuni care îi poate duce în iad… sau în rai.

  Sursa: Carti RomanticeJohanna Lindsey

  Johanna Helen Howard was born on March 10, 1952 in Germany, where her father, Edwin Dennis Howard, a soldier in the U.S. Army was stationed. The family moved about a great deal when she was young. Her father always dreamed of retiring to Hawaii, and after he passed away in 1964 Johanna and her mother settled there to honor him.

In 1970, when she was still in school, she married Ralph Lindsey, becoming a young housewife. The marriage had three children; Alfred, Joseph and Garret, who already have made her a grandmother. After her husband’s death, Johanna moved to Maine, New England, to stay near her family.

Colecţia Iubiri de poveste

Romanele din Colecţia Iubiri de poveste publicate în luna august 2018

Romanele din Colecţia Iubiri de poveste publicate în luna iulie 2018

Romanele din Colecţia Iubiri de poveste publicate în luna iunie 2018

Îngerul păcătos de Johanna Lindsey-Iubiri de poveste-prezentare

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.