Cum sa te casatoresti cu un marchiz de Julia Quinn-Editura Miron

Cum-sa-te-casatoresti-cu-un-marchizLa Editura Miron se afla in curs de aparitie cartea Cum sa te casatoresti cu un Marchiz de Julia Quinn.

Scurta descriere:

„Ea incearca sa urmeze toate regulile…
Atunci cind Elizabeth Hotchkiss gaseste din intimplare un exemplar din „Cum sa te mariti cu un marchiz” in biblioteca doamnei pentru care lucreaza, tinara e convinsa ca vreun cunoscut e pus pe farse lipsite de inima. Elizabeth are trei frati mai mici de crescut si stie ca trebuie sa se marite cu un domn bogat, dar n-ar fi crezut vreodata ca avea sa ajunga intr-o situatie cu adevarat disperata. Un ghid de seductie ar putea fi lucrul potrivit. si ce rau ar putea sa faca o privire?
El isi face propriile reguli…
James Sidwell, marchizul de Riverdale, a fost chemat s-o salveze pe matusa sa din ghearele cuiva care o santajeaza, iar sarcina ii cere sa se deghizeze in administrator de mosie. Principalul sau suspect este Elizabeth, insotitoarea matusii sale. Intrigat de tinara atragatoare, cu volumul ei de reguli, el se ofera galant sa o ajute sa-si gaseasca un sot, dindu-i voie sa-si incerce puterea de seductie pe el. Cind Elizabeth se dovedeste minunat de priceputa, James isi da seama ca exista o singura regula care merita respectata, anume ca tinara trebuie, intr-adevar, sa se marite cu un marchiz.”

Sursa Editura Miron

8 COMMENTS

  1. sper sa apara mai repede!deja astept dupa inca o carte in curs de aparitie,dar neaparuta inca… 🙁

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.