Vântul sălbatic de Johanna Lindsey-Iubiri de poveste-prezentare

Vântul sălbatic, de Johanna Lindsey – Iubiri de poveste – prezentare

Vântul sălbatic – Johanna Lindsey

Seria Aventuri în Wyoming / Wyoming

1 Brave the Wild Wind – Vântul sălbatic
2 Savage Thunder – Tunet neîmblânzit
3 Angel – Îngerul păcătos

Primul volum al seriei „Aventuri în Wyoming“.

Sâmbătă-28.04.2018- la chioșcurile de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.ro.

  Jessie Blair, o tânără greu de îmblânzit și o adevărată pacoste când ceva nu îi este pe plac, se înfurie teribil când mama ei – cu care nu mai avusese nimic de-a face în ultimii zece ani, dar care îi devine tutore ca urmare a morții neașteptate a tatălui – cheamă un străin pentru a se amesteca în treburile fermei ei.

  Chase Summers răspunde chemării și vine pentru a afla mai multe despre bărbatul către care Jesse are o datorie și care pare hotărât să ia mai mult decât i se cuvine.
Înfuriat de aroganța ei, dar vrăjit fără voie, Chase este atras irezistibil de tânăra încăpățânată și, implicit, intră în conflictul pe care aceasta îl are cu fermierul care i-a ucis tatăl. Mânat de mândrie, el se ambiționează să o îmblânzească pe ademenitoarea fată care se joacă fără milă cu sentimentele lui, punându-se, nu de puține ori, în situații stânjenitoare sau chiar periculoase.
Și totuși, Chase nu dă înapoi așa ușor și nu are de gând să se dea în lături de la nici o provocare până când fermecătoarea diavoliță nu va ceda în fața lui și nu va descoperi ce înseamnă cu adevărat să fie femeie. Femeia lui.

Sursa Cărţi Romantice

  Johanna LindseyJohanna Lindsey-,,Johanna Helen Howard was born on March 10, 1952 in Germany, where her father, Edwin Dennis Howard, a soldier in the U.S. Army was stationed. The family moved about a great deal when she was young. Her father always dreamed of retiring to Hawaii, and after he passed away in 1964 Johanna and her mother settled there to honor him.

  In 1970, when she was still in school, she married Ralph Lindsey, becoming a young housewife. The marriage had three children; Alfred, Joseph and Garret, who already have made her a grandmother. After her husband’s death, Johanna moved to Maine, New England, to stay near her family.

  Johanna Lindsey wrote her first book, Captive Bride in 1977 „on a whim”, and the book was a success. By 2006, with over 58 Million copies of her books have been sold worldwide, with translations appearing in 12 languages, Johanna Lindsey is one of the world’s most popular authors of historical romance”.-Goodreads

Recenzii cărţi Johanna Lindsey
Romanele din Colecţia Iubiri de poveste publicate în luna mai 2018

Vântul sălbatic de Johanna Lindsey-Iubiri de poveste-prezentareVântul sălbatic de Johanna Lindsey-Iubiri de poveste-prezentare

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

4 COMMENTS

  1. Așa cum am mai spus, un mare atu al acestor cărți este și coperta. Desigur, conținutul este cel care definitivează o părere, însă coperta este impactul inițial.
    Mulțumim pentru prezentare! Îmi place foarte mult această colecție!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.