Intoarcerea in Eclipse Bay de Amanda Quick (Jayne Ann Krentz)

Întoarcerea în Eclipse Bay de Amanda Quick (Jayne Ann Krentz)

Titlul original: Eclipse Bay

Colecţia Cărţi Romantice

Editura Litera/Lira

Cotaţie Goodreads: 3.81

Seria Eclipse Bay

  1. Eclipse Bay (2000)-Întoarcerea în Eclipse Bay (Editura Litera)

  2. Dawn in Eclipse Bay (2001)-Noi începuturi în Eclipse Bay (Editura Litera)

  3. A Summer in Eclipse Bay (2002)-O vară în Eclipse Bay (Editura Litera)

Cărţi scrise de Amanda Quick

DETALII CARTE

   Eclipse Bay este un orăşel pe coasta Oregon, acolo a înflorit şi crescut pe un teren accidentat, unde malul poate fi stâncos, plin de stânci ascuţite şi golfuri ascunse. Eclipse Bay acest oraş mic este, de asemenea, plin cu secrete, trădări şi rivalităţi feroce exact ca şi peisajul. Este ca şi un ocean în plină furtună.

  Bunicii lor s-au urât reciproc.

  Părinţii lor s-au urât reciproc.

  Şi următoarea generaţie de Hartes şi Madisons, este de aşteptat să se urască reciproc- Rafe Madison şi Hannah Harte.

    Bunicii lor au fost parteneri în afaceri, dar treptat s-au transformat în duşmani. Un conflict care durează de peste 30 de ani.

  Rafe şi Hannah s-au întâlnit prima dată, într-o noapte pe plaja din Eclipse Bay. El avea 24 de ani, ea 20 de ani. Hannah avea planuri de viitor, iar pe Rafe doar ambiţia îl făcea să se ţină departe de închisoare. Întâlnirea lor se încheie cu Hannah devenind alibiul lui Rafe. Fosta prietenă a lui, Kaitlin, moare suspect în aceea noapte. După acest incident drumurile lor se despart, fiecare mergând în direcţii diferite.
   După 8 ani se reîntâlnesc, amândoi fiind nevoiţi să se reîntoarcă în micuţul orăşel.

   Mătuşa lui Hannah deţine un conac, şi este convinsă că cei doi tineri se potrivesc, dar au în putere şi încheierea unui conflict ce durează de generaţii. După moartea ei, cei doi se trezesc că sunt co-proprietari ai vestitului conac. Jumătate Rafe-Jumătate Hannah.

 Vieţile lor s-au schimbat în perioada în care au fost plecaţi.

Rafe, băiatul dur, rămâne cu acea tentă de duritatea, este superb, inteligent, şi ştie să gătească. Pe deasupra este şi bogat. Tipul bărbatului aproapre perfect. Îşi face apariţia un orăşel la volanul unui Porche, şi este hotărât să îşi păstreze partea, şi poate să îşi deschidă un restaurant. Pasiune lui pentru bucătărie este dominantă. 

  Hannah pe cât este de plăcută, pe atât este de arogantă şi autoritară, tinde către perfecţiune. Ea vrea să-l facă pe Rafe să-i vândă partea şi să îşi deschidă o companie.

  În acest orăşel cearta dintre cele două familii este sigură şi face parte din viaţa cotidiană. Fără duşmănia şi rivalităţile dintre cele două familii, oraşul nu are farmec. Este de aşteptat ca să se ducă tradiţia mai departe, dar atunci când cei doi se întâlnesc, ceea ce simt este departe de a fi ura. Chimia şi ceea ce descoperă în interiorul lor devine ceva profund.

   Revenirea lor în Eclipse Bay trezeşte amintiri, secrete, şi viaţa lor poate fi în pericol.

  O poveste de dragoste, un mister şi ceva periculos.

  Cartea Întoarcerea în Eclipse Bay de Amanda Quick, apare în colecţia „Cărţi Romantice” şi poate fi achiziţionată împreună cu revista Libertatea pentru femei, în data de 17.07.2015.

Colecţia Cărţi Romantice

Recenzii cărţi Amanda Quick

Verifică disponibilitatea cărţiilor apărute în Colecția Cărţi Romantice (Editura Lira/Litera) în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

5 COMMENTS

  1. Nu mai am rabdare pana maine dimineata! Trebuie sa o citesc urgent! Multumesc Iasmy pentru prezentare!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.