Bravul meu capitan-de Elizabeth Hoyt-Colectia „Iubiri de poveste”

Bravul meu capitan-de Elizabeth Hoyt-Colectia „Iubiri de poveste”

Bravul meu căpitan de Elizabeth Hoyt

Titlul original: Dearest Rogue
Seria Maiden Lane 1. Dorinţe ascunse, 2. Plăceri vinovate, 3. O pasiune imposibilă,  4. Fantoma din St. Giles, 5. Lordul întunericului, 6. Ducele noptii, 7. Dragul meu necunoscut (Darling Beast), 8. Bravul meu căpitan (Dearest Rogue-2015), 9. Sweetest Scoundrel

Cotaţie Goodreads: 4.11

DETALII CARTE

Lady Phoebe Batten este destul de vivace şi are o dorinţă puternică pentru o viaţă socială aşa cum îi stă bine surioarei unui duce puternic. Dar, pentru că vederea i s-a agravat în timp începând de la 12 ani, iar acum la 21 de ani este aproape oarbă, fratele ei prea protector insistă asupra faptului de-a avea un bodyguard armat pe lângă ea tot timpul, pe foarte iritantul Căpitanul Trevillion.
Phoebe nu este încântată de-a avea un bodyguard, dar având în vedere că fratele ei este un personaj puternic şi influent există posibilitatea de a fi răpită. Ştie că el vrea să o protejeze, că vrea să fie în siguranţă, dar ea doreşte să trăiască o viaţă cât mai normală, nu să fie sufocată şi să se poarte cu ea ca şi cum ar fi o păpuşă de porţelan.
Căpitanul James Trevillion, Regimentul 4 Dragoni a fost rănit la datorie, piciorul drept fiindu-i zdrobit. Nu mai poate îndeplini o funcţie militară şi a demisionat. Cel care i-a oferit un loc de muncă a fost Maximus Batten, duce de Wakefield.
James este un bărbat mândru şi temperamental, iar această postură nu prea îi convine, dar nu are altă soluţie.
După o perioada în preajma lui Phoebe, când începe să o cunoască, realizează că este atras de ea. Nu este bine, mai ales din cauza diferenţei sociale dintre ei.
După prima încercare de răpire a lui Phoebe, între cei doi se dezvoltă o prietenie puternică, dar creşte şi atracţia lui James faţă de ea.

După a doua tentativă de răpire, căpitanul Trevillion îşi dă seama că trebuie să demisioneze, nefiind sigur că o poate proteja, simţindu-se vinovat pentru că a eşuat în misiune, dar trebuie să se şi îndepărteze de ea să stingă flacăra care începuse să crească.
Phoebe este înnebunită de durere după plecarea lui James. Realizează că a fost singura persoană care îi înţelegea nevoia de independenţa, şi îşi dă seama că simte ceva mai mult decât prietenie faţă de el.
Deşi fratele său o înconjoară de o mulţime de oameni, nu se simte fericită, simte că bravul ei căpitan îi lipseşte. Nimeni nu o protejează mai bine decât el. Şi iată că, şi a treia tentativă de răpire se întâmplă, dar cu ajutorul unui soldat ce se aflase sub comanda lui James, acesta reuşeşte să ajungă la timp. Prins într-o reţea de moarte şi înşelăciune, căpitanul Trevillion îşi riscă viaţa şi sănătatea pentru a o salva de nemernici, dintre care unul o forţa pe Lady Phoebe să între într-o căsătorie fără dragoste. După ce Trevillion o salvează, aducând-o la el acasă pe litoralul din Cornwall, Phoebe începe să „vadă” mai bine omul ce se ascunde sub exteriorul scorţos şi pasiunea mistuitoare din inima lui de soldat.
Ajungând la familia lui James, este primită bine de părinţii acestuia, dar află şi unele secrete …
Cum va decurge povestea? Ce secrete aflăm?

Cartea Bravul meu căpitan de Elizabeth Hoyt, apare în colecţia „Iubiri de poveste”-Libertatea, în data de 18.07.2015.

Autor: Iasmy

10 COMMENTS

  1. De cand asteptam povestea capitanului Trevillion ! Sambata dimineata o iau si o si citesc! Multumesc Iasmy!

  2. Nu am citit-o. Am atatea planuri de lectura si atat de putin timp incat ma rezum doar la cartile pe care vreau neaparat sa le citesc, restul o sa aiba mult de asteptat.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.