Thecon: Ajutor pentru bloggeriThecon Ajutor pentru bloggeri

După cum bine ştiţi în spatele acestui blog ca admini se află Milica şi Iasmina. Suntem pasionate de cărţi şi am vrut ca această pasiune a noastră să o împărtăşim cu voi cei care sunteţi asemenea nouă. Ne-am pus pe treabă, şi ne-am zis: ce poate fi aşa de greu? Aducem în atenţie noutăţi, scriem recenzii la cărţile pe care le citim, organizăm concursuri, vă ţinem la curent cu tot ceea ce înseamnă carte şi aducem bucurie în rândul cititorilor. Bine, uşor, având în vedere că o facem din pasiune, deci la treabă.
Dar, ne-am dat seama încet-încet că ne lovim de foarte multe lucruri tehnice. Nu este suficient să scrii gânduri, sau păreri, trebuie şi parte tehnică, dacă doreşti să fii la un anumit nivel de prezentare. În spatele unui blog /site nu este muncă uşoară, să îţi promovezi blogul nu este chiar atât de uşor precum se crede, să scrii nu este aşa de uşor precum pare. Sunt necesare ore de muncă, pe care le rupem din timpul nostru, dar nouă nu ni se pare greu atâta vreme cât pasiunea asta blestemată nu ne dă pace 🙂 .
Aşa că, inevitabil ne-am lovit de treburile tehnice. De câteva luni ne-am dat seama, am observat, că blogul nostru nu prezintă rezultatele pe care noi le doream, nu funcţiona în condiţii optime. Fiind praf şi varză la partea tehnică am început pe forţe proprii să ne documentăm, să citim zeci de articole cu un limbaj de lemn, iar rezultatul era acelaşi ca la început, adică tot varză şi tot praf.
Norocul, pentru că îl putem numi aşa, a fost de partea noastră, şi atunci când credeam că nu avem ce face decât să mergem în continuare aşa cum eram, ne-am trezit că cineva ne întinde o mâna de ajutor. Norocul nostru se numeşte Thecon.ro.

Nu ne aşteptam în veci să găsim pe cineva care să ne înţelegă nevoile şi să ne ajute, şi pe deasupra să ne vorbească pe înţelesul nostru.
Thecon.ro are o menire, aceea de-a întrece nivelul aşteptărilor clienţilor prin livrarea de servicii de calitate, seriozitate şi profesionalism.
Echipa Thecon, a pornit într-o campanie de susţinere a bloggerilor. Te ajută cu ceea ce ai nevoie pentru promovarea blogului, dacă tu nu îţi vezi toate problemele ei le văd în locul tău şi te îndrumă, îţi stau la dispoziţie 2 ore pe zi şi îţi rezolvă problemele tehnice. Toate acestea fără niciun cost.
Ceea ce trebuie să faci tu ca blogger: să postezi un articol despre ei, despre campania lor de susţinere, despre unul din serviciile oferite-web design România şi să îi recomanzi.
Ei lucrează pentru ţine, te ajută, dar şi tu trebui să recompensezi munca şi profesionalismul echipei Thecon.

Ce îţi poate oferi Thecon.ro:
– Web development
– Web design-logo, template, bannere, etc.
– Optimizare pe motoarele de căutare şi îmbunătăţirea vitezei de încărcare.
Dacă doriţi performanţă şi un nivel profi aici găsiţi celelalte servicii oferite de Thecon.ro: Soluţii E-Commerce, Promovare online: Servicii Seo, Adwards, Social Media, Site-uri de prezentare, etc
Poate aţi observat că, de câteva zile blogul nostru pare mai aerisit, mai organizat şi multe alte lucruri care poate par minore, dar care dacă nu sunt rezolvate împiedică buna funcţionare a unui blog/site. Unora care se pricep li se par aceste lucruri floare la ureche, pentru noi în schimb este chineză veche.
Modificările le puteţi observa şi voi, noi suntem mulţumite de ceea ce avem acum.
Nu am fost dezamăgite de rezultat, mai ales că au lucrat repede, ne-au explicat pe înţelesul nostru şi au dat dovadă de o mare seriozitate şi profesionalism.

Seriozitate şi profesionalism-Thecon !

Mulţumim echipei Thecon şi în special domnului Bogdan Pană pentru ajutor şi înţelegere.
Recomandăm Thecon.ro, tuturor bloggerilor, celor care nu se pricep la partea tehnică, la fel ca şi noi, tuturor celor care au nevoie de ajutor. Pot apela cu încredere şi nu vor fi dezamăgiţi.
Şi nu în ultimul rând înscrieţi-vă la campania de susţinere a bloggerilorThecon, veţi fi contactaţi în cel mai scurt timp şi se vor rezolva şi problemele voastre.

Îi găsiţi şi pe Twitter-TheconRo-Susţine Bloggerii

Mulţumim echipei Thecon!

Cu respect,
Mili şi Iasmy!

2 COMMENTS

  1. Multumim pentru acest frumos ajutor acordat Theacon! Dar cel mai mult va multumim voua, Mili si Iasmy pentru fantastica idee de a infiinta un blog care ne este foarte drag si util. 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.