INTRE RATIUNE SI SCANDAL de Caroline Linden

INTRE RATIUNE SI SCANDAL de Caroline LindenÎntre raţiune şi scandal de Caroline Linden

Sâmbată, 19.03.2016  apare cartea Între raţiune şi scandal de Caroline Linden, volumul al doilea al seriei Povești scandaloase. Cartea face parte din Colecţia “Iubiri de poveste“ şi poate fi achiziţionată  de la chioşcurile de vânzare presă împreună cu ziarul Libertatea.

Descriere carte:

Abigail Weston are aproape totul: frumusețe, inteligență și una dintre cele mai mari dote din Anglia. Tot ce-i lipsește este un titlu nobiliar, dar părinții ei speră că averea va reprezenta un atu important pentru căsătoria cu un aristocrat. În schimb, Abigail visează la un bărbat care s-o adore cu disperare, dar banii par să orbească orice bărbat pe care-l întâlnește… cu excepția unuia.
Sebastian Vane nu are nimic. Întors din război rănit, și-a găsit tatăl nebun și moștenirea risipită. În plus, zvonurile sinistre care îl înconjoară nu îl fac un pretendent potrivit pentru nimeni, cu atât mai puțin pentru o fată bogată. Dar Abigail îi luminează viaţa întunecată și este singura în stare să-l vadă cum este cu adevărat, dincolo de reputația lui ruinată. Ar putea avea astfel un viitor împreună… dacă nu ar apărea un alt pretendent, mult mai pe placul părinților ei. Căci Benedict Lennox este tot ce nu este Sebastian – bogat, fermecător și moștenitorul unui conte. Va renunța Sebastian fără luptă la singura femeie pe care a iubit-o vreodată? Iar Abigail va putea înfrunta consecințele unui imens scandal ca să își asculte chemarea inimii?

Review overview
4
Coman Iasmina (Elis Iasmy) - Fondator site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Facebook-Literatura pe tocuri

10 COMMENTS

  1. Inceputul titlului m-a dus cu mintea la Ratiuni si simtire, a lui Jane Austen.
    Ce ziceti, cartea asta merita cumparata?

    • Mie mi-a placut prima ,,Dragostea si alte povesti scandaloase”‘-a avut amuzament, ceva erotism, dar acum depinde daca preferi colectia asta de la Iubiri de poveste. Oricum personajul feminin in prima carte este spumos, tipul de femeie numita Harpie :-))), iar personajul masculin este tipul ala de idolul femeilor si niciodata nu s-ar combina cu tipa asta aratagosa, care il calca pe nervi, si ii da peste nas de fiecare data cand se intalnesc. Dar ce se face atunci cand fratele fetei, fiind nevoit sa plece din Londra il lasa pe el, fiind un bun prieten sa aiba grija de ea. Teroare……la orizont, furtuna in paradis. 🙂 Sper ca si acesta cu Ratiunea sa fie la fel de spumoasa.

  2. Am citit cartea. Mi-a placut foarte mult , dar mai ales Sebastian. Caracterul, slabiciunea dar si taria lui, realismul de care dadea dovada. De Abigail pot spune ca am admirat o atunci cand a avut curajul sa l „infrunte” (mult spus asa ) pe Sebastian atunci cand nu stie cum stau lucrurile in realitate. Mi-a placut de sora lui Abigail: nebunatica dar patimasa si romantica pe ascuns (asta a fost senzatia mea).

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.