Eu sunt femeie, de Maria Cristiana Tudose

Editura: BESTSELLER

Număr pagini: 200

Carte disponibila cu precomandă; livrare începând cu 15 septembrie 2016.
Bonus: Autograf pe semnul de carte, în limita stocului disponibil!

    Se cunosc online, fiecare în spatele unui ecran. Ea în Italia, el în România. Ceea ce părea iniţial un amuzament se transformă într-o iubire virtuală. Se îndrăgosteşte înainte de a-l vedea. Îi cucereşte inima, sufletul şi trupul. Ce se întâmplă însă atunci când relaţia virtuală se transformă în una reală, iar pentru dragoste rămâne să lupte doar unul dintre ei?

Un roman ce prezintă etapele din viaţa unei femei, povestite prin prisma a trei generaţii pe care le uneşte arta de a fi femeie – de a fi şi a iubi. O lectură ce se transformă într-un bilet de călătorie în timp. O poveste sinceră despre iubire, speranţa şi căutarea de sine.

Despre autoare

   Maria Cristiana Tudose este o tânăra autoare născută la Ploieşti, stabilită în Italia. A început să scrie din dorinţa de a-şi vindeca sufletul, ocupaţie ce a devenit pasiune şi remediu. După şase ani, pagina sa „Eu sunt femeie” a reuşit să ajungă la inimile a sute de mii de femei din întreagă lume.

„Simt că cititoarele mele au nevoie de mine, aşa cum şi eu am nevoie de ele.” – Maria Cristiana Tudose

Sursa foto şi text:  Libris.ro

7 COMMENTS

  1. Am tot auzit de ea in ultima vreme, si imi place si cum suna titlul, dar si ce este in interior. Sper sa am ocazia sa o citesc si eu. 🙂 Frumoasa prezentare, Iasmy! locco_smiley_10

  2. Nu am auzit de aceasta scriitoare pana acum si nici de cartea sa. Dar imi place subiectul cartii 🙂

  3. Pare interesantă, dar nu cred că am starea potrivită pentru această carte momentan :))

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.