24.06.2016

Jeremy Poldark de Winston Graham-Colecţia Cărţi Romantice

            24.06.2016 apare cartea Jeremy Poldark de Winston Graham în colecţia Cărţi Romantice. Cartea poate fi achiziţionată de la toate chioşcurile de presă împreună cu revista Libertatea pentru Femei!

     Cornwall, 1790. Ross Poldark trece prin cele mai întunecate și mai dificile momente din viața lui. Încă zguduit de moartea tragică a fiicei sale, căpitanul Poldark are de înfruntat și acuzația că a instigat și a participat la prădarea a două corăbii; prin urmare, după o săptămână petrecută la închisoare, este adus în fața juraților pentru a fi judecat.

     Situația pare fără ieșire, căci dușmanii familiei Poldark, printre care se numără și influentul bancher George Warleggan – a cărui rivalitate cu Ross capătă noi proporții –, nu sunt deloc puțini, iar dorința lor cea mare este să-l vadă condamnat, ba chiar atârnând în ștreang.
Ross pare resemnat cu propria soartă… însă nu și Demelza. Deși căsnicia lor traversează o perioadă dificilă, Demelza – care poartă în pântece copilul nedorit al lui Ross Poldark, de existența căruia acesta din urmă nici nu are habar – își va susține cu devotament soțul și va încerca din răsputeri să-și salveze familia.

Sursa: Cărţi Romantice

3 COMMENTS

  1. Nu o voi lua. Nu mi-a placut primul volum 🙁
    Banuiesc ca povestea devine tot mai interesanta dar pe mine nu m a captivat.

  2. Am primele doua volume si clar il voi cumpara si pe acesta. Inca nu am ajuns sa le citesc, insa le vine tuturor randul.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.