Joc periculos - Sandra Brown
Literaturapetocuri.ro

Joc periculos, de Sandra Brown – Colecţia Cărţi Romantice mai 2019

Joc periculos

Tailspin

Sandra Brown

Colecţia Cărţi Romantice mai 2019

Editura Lira/Litera

   Joc periculos carte gen thriller.

Cartea Joc periculos, de Sandra Brown apare vineri – 10.05. 2019 – la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

    Sandra Brown revine cu o fuziune puternică de suspans emoționant și de romantism, într-un thriller despre un pilot imprudent prins într-o cursă împotriva timpului.

   Una dintre cele mai recente cărți semnate de Sandra Brown (2018) îl are drept erou pe pilotul Rye Mallett, curajos, nonconformist și cunoscut în tot ținutul că poate zbura pe orice vreme, în orice condiții și mai repede decât oricine. Dar primește o misiune care îi pune viața în pericol și trebuie să salveze atât pe sine, cutia neagră misterioasă pe care o primise în grijă, cât și pe femeia frumoasă trimisă să îl aștepte, dar care nu pare deloc sinceră.

   Rye Mallett este pilot pe un avion cu încărcătură care zboară în locații îndepărtate; este adesea brutal, de obicei neînvins, neclintit, și nu ajunge niciodată să afle regulamentul cu opt ore înainte de închidere de zbor; dar are o reputație solidă: va zbura pe cea mai proastă vreme, zi sau noapte și va livra mărfurile în siguranță la destinație.

    Deci, atunci când Rye este rugat să zboare într-un oraș din nordul Georgiei, din nordul țării, și să livreze o cutie neagră misterioasă unui dr. Lambert, nu se întreabă de ce – el își face doar calcule. Pe măsură ce planul lui Rye se apropie de banda de aterizare izolată, îl așteaptă mai multe necazuri, altele decât vremea rea.  Primul incident – o încercare de sabotaj care îi provoacă prăbuşirea, apoi dr. Brynn O’Neal, care susține că a fost trimisă de Dr. Lambert. să ia cutia. În ciuda politicii „fără implicare” a lui Rye, atunci când vine vorba de problemele altor persoane, el se vede irezistibil atras de intriga care înconjoară încărcătura … și de misterioasa și atractiva Brynn O’Neal.

    În curând, Rye și Brynn se află într-o cursă de 48 de ore înfricoșătoare pentru a livra cutia înainte de expirarea timpului. Odată ce orele trec şi sunt implicate mai multe persoane: de la ofițerii forţelor de ordine până la angajaţii hotărâţi să rămână pe poziiţiile lor, cei doi trebuie să-și protejeze încărcătura prețioasă de cei care ar ucide pentru ea – asta dacă se pot încrede unul în celălalt.

„În clipa în care Rye îi simţi buzele sub ale lui, îşi dădu seama că aşteptase orice pretext ca s-o sărute.
Auzi cum trage scurt aer în piept, simţi un suflu micuţ pe buzele lui.
Ambele erau îngrozitor de sexy şi de încurajatoare. 
Îşi înclină capul. Cu cât explora mai adânc, cu atât mai mult îi plăcea gustul ei, cu atât simţea că i se încinge mai mult sângele.”

„Nu era un băiat frumuşel, nici un bărbat seducător. Dar avea un aer periculos, o sexualitate crudă şi latentă la care femeile răspundeau în mod inevitabil, fără să gândească şi ajungând întotdeauna să regrete.
Era genul de bărbat la care nici o legătură romantică nu dura mai mult de douăzeci de minute. Dar acele douăzeci de minute…”

„Privirea lui evoca amintirile frustrării, ale furiei şi ale pasiunii pe care o împărtăşiseră. În funcţie de caz, emoţiile ei o copleşeau sau o înfuriau.
Petrecuse mai puţin de două zile în compania lui, dar reuşise să-i provoace mai multă suferinţă şi bucurie decât orice altă persoană din viaţa ei de până acum.”

Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în mai 2019

Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în aprilie 2019

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii