Colectia Carti romantice martie 2017

Colecţia Cărţi romantice martie 2017

Cărţile apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei.

1. Doamna cu umbrelă neagră, de Mary Balogh – 3 martie 2017

   Giles Fairhaven, vicontele de Kincade, trăiește una dintre cele mai cumplite și tulburătoare aventuri din viața lui. După ce pierde bani la jocul de cărți și este jefuit, înainte să apuce să plătească pentru noaptea petrecută la han, se trezește atacat și de trei golani hotărâți să îl ia la bătaie. Ca prin miracol, o femeie curajoasă, înarmată cu o umbrelă neagră îi sare în ajutor.

2. Din dragoste pentru Lilah, de Nora Roberts – 10 martie 2017

    Continuă seria surorilor Calhoun, iar misterele și pericolul din jurul casei lui Lilah se adâncește. Fabuloasele smaralde pierdute atrag vânătorii de comori, iar printre ei se strecoară și un criminal cu sânge rece. Apare, însă, și un bărbat cum Lilah nu mai cunoscuse niciodată și a cărui privire o face să tânjească după dragoste.

3. Emma, de Alexander McCall Smith – 17 martie 2017

   Cine a îndrăgit povestea Emmei, de Jane Austen, va fi curios să citească și adaptarea scrisă de Alexander McCall Smith. În cartea lui, Emma este absolventă de facultate și visează să își deschidă o firmă de design interior. Dar vara aduce în preajma ei trei figuri noi, trei bărbați care îi acaparează atenția și planurile ei se schimbă.

4. Să iubești din nou, de Sandra Brown – 24 martie 2017

   O aventură de o noapte, un străin misterios și… regrete pentru o viață întreagă. Viața lui Camille Jameson se schimbă, dar amintirile sunt dureroase. Până când, destinul hotărăște să îl întâlnească din nou pe Zack. Dar cum vor putea cei doi să treacă peste amintirile pe care ar fi dorit să le uite?

5. Lumina din adâncuri, de Amanda Quick – 31 martie 2017

   Fallon Jones se retrage în Scargill Cove să descopere energiile ascunse ale acestui loc și secretele lui paranormale. Dar tot aici își caută refugiu și Isabella Valdez, încercând să scape de amenințarea unor bărbați periculoși.

Sursa text Libertatea pentru femei.

Sursa foto Adevarul.ro

6 COMMENTS

  1. Eu cred ca voi spune pas in luna martie. Dar mai este un pic pana atunci asa ca voi vedea la acel moment 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.