În sfârşit, iubirea - Jill Shalvis

În sfârşit, iubirea, de Jill Shalvis – Colecţia Cărţi Romantice – februarie 2019

În sfârşit, iubirea

At Last

Jill Shalvis

Colecţia Cărţi Romantice – februarie 2019

Editura Lira/Litera

Seria Lucky Harbor: 1 Simply Irresistible – Irezistibil
2 The Sweetest Thing – Dorința inimii, 3 Head Over Heels – Îndrăgostită nebunește, 4 Lucky in Love – Noroc în dragoste, 5. At Last – În sfârşit, iubirea, 6. Forever and a Day, 7. It Had to Be You, 8. Always on My Mind, 9. Once in a Lifetime, 10.It’s in His Kiss, 11. He’s So Fine, 12. One in a Million

Volumul al cincilea al seriei „Lucky Harbor“.

Cartea În sfârşit, iubirea, de Jill Shalvis apare vineri – 15.02. 2019- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

Amy Michaels îşi iubește nouă viaţă din Lucky Harbour. Chelneriță într-un local, așteaptă cu nerăbdare prima ei excursie de weekend prin munți. Dar atunci când o mişcare greşită o scoate de pe traseu îl întâlneşte pe agentul forestier Matt Bowers. Un bărbat atrăgător în apropierea căruia simte fiorii atracţiei. Deşi timpul scurt petrecut împreună şi împrejurările sunt nepotrivite, ea este tentată să-i sărute zâmbetul sexy de pe față…dar nu va face greșeala de a se implica.

Pe fostul polițist paşii vieţii l-au adus în sud. Matt nu permite nimănui să se apropie prea mult sau să intre în viaţa lui. Dar ceva din frumusețea femeii l-a atras din prima clipă când a văzut-o. După o noapte fierbinte, sub un cer înstelat, Matt nu poate nega atracția – sau faptul că, pentru prima dată într-o lungă perioadă de timp, simte ceva mai mult. Acum e de datoria lui Matt să o ajute pe Amy să vadă că, indiferent de trecutul lor, împreună pot construi un viitor în portul norocos.

Amy și Matt au lăsat trecutul în urmă și au început o viață nouă în Lucky Harbor. După o noapte fierbinte petrecută sub cerul înstelat, cei doi încearcă să înțeleagă dacă au un viitor împreună.

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Cărţi Romantice – Romanele publicate în februarie 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

5 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.