Cărţi Romantice aprilie 2019

Colecţia Cărţi Romantice aprilie 2019

   Cărţi Romantice aprilie 2019 –  cărţi bune de citit

Cărţile colecţiei Cărţi Romantice apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei.

1. Focul din adâncuri, de Amanda Quick – 5 aprilie 2019

   Virginia Troy a fost chinuită toată copilăria ei de viziunile terifiante ale incendiului care i-a omorât mama și i-a distrus casa și familia. Făcea parte dintr-un cult religios, iar viața ei din primii ani e plină de taine. Acum este proprietara unei galerii de artă, iar moartea pare că o urmărește obsesiv chiar și în lumea minunată a picturilor. Una dintre pictorițele cu care colaborează se sinucide, dar îi lasă un tablou plin de enigme, care o face să se îndoiască de tot ce își amintește din copilărie.

2. Aparențe înșelătoare, de Sarah MacLean – 12 aprilie 2019

   Pentru înalta societate, este doar Lady Georgiana, sora unui duce, cu reputația distrusă în urma celui mai groaznic scandal posibil, înainte de debutul în primul ei sezon. Dar adevărul este mult mai șocant – în lumea întunecată a jocurilor de noroc din Londra, ea este enigmaticul Chase, unul dintre fondatorii Îngerului Căzut, cel mai vestit cazinou din oraș.

Seria Rules of scoundrels (cărtile din serie pot fi găsite inclusiv în Colecţia Iubiri de poveste)

1. A Rogue by Any Other Name – O soție potrivită pentru un marchiz
2. One Good Earl Deserves a Lover – O iubită potrivită pentru un conte
3. No Good Duke Goes Unpunished – Un târg potrivit pentru un duce
4. Never Judge a Lady by Her Cover – Aparențe înșelătoare

3. Sclava iubirii, de Elisabeth Naughton – 19 aprilie 2019

  Cel de al doilea volum din seria ‘House of Sin’ îl pune pe Luc într-o poziție ingrată. Va fi forțat să facă totul pentru a-i apăra viața lui Natalie. Va face tot ce poate să o știe în siguranță, inclusiv să se însoare cu ea. Cei doi se înfruntă plini de pasiune și resentimente, fiecare zi pare un compromis dureros, în pofida atracției fatale dintre ei.

Seria Casa păcatelor – House of Sin Series: 1. Forbidden – Fructul interzis , 2. Deceived – Sclava iubirii, 3. Undone- Legături întunecate. 

4. Înfruntă focul, de Nora Roberts – 26 aprilie 2019

   Insula Celor Trei Surori adăpostește secrete seculare și o moștenire periculoasă, care încă o mai bântuie… Aceasta este povestea ultimei surori, vrăjitoarea Mia – foarte frumoasă, puternică și hotărâtă – în încercarea de a salva insula și pe toți locuitorii de pericolul care îi pândește mai puternic ca niciodată. În firul tensionat, dar și savuros al acțiunii, se împletește și povestea Miei cu Sam, fostul ei iubit, care încearcă din răsputeri să o recucerească și să o apere de răul ce amenință să scufunde insulă o dată pentru totdeauna.

   Seria Three Sisters Island – Seria Insula Celor Trei Surori – 1. Dance Upon the Air (2001) – În lumina stelelor sau Dans în văzduh apărut la (Editura Miron) 2. Heaven and Earth (2001) – Secrete periculoase (Editura Miron) sau Între rai şi pământ 3. Face the Fire (2002) – Înfruntând focul a mai apărut la Editura Miron

Sursa Libertatea pentru femei

Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în martie 2019

Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în februarie 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Foto Pinterest

 

13 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.