Colecţia Cărţi Romantice ianuarie 2020

Colecţia Cărţi Romantice ianuarie 2020

Romanele care vor fi publicate în Colecţia Cărţi Romantice în luna ianuarie 2020.

Cărţile colecţiei Cărţi Romantice apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei.

1. Pasiunea de Sandra Brown – 03.01.2020

   Doctorița Rennie Newton este un chirurg pasionat și dedicat, un adevărat profesionist, care nu suportă nicio greșeală. Cu același profesionalism își asumă și rolul de jurat, când este chemată la tribunal pentru a lua parte de procesul unui asasin celebru. Rennie este convinsă că Lozada este nevinovat în cazul în care este acuzat și dă verdictul fără nicio remușcare. Asasinul este eliberat, dar procesul ei cu Lozada nu se încheie aici pentru că bărbatul devine de-a dreptul obsedat de ea. Și nu este singurul!

Reeditare – Sandra Brown – Ascultă-ţi inima

2. Aproape de Paradis de Nora Roberts – 10.01.2020

   Jurnalistul Dylan Crosby face tot posibilul să afle toate secretele murdare din viața lui Rockwell. Dar investigațiile lui lovesc amar direct în inima fostei sale soții, Abigail O’Hurley. Iar ea vrea cu tot dinadinsul să își păstreze trecutul sub tăcere, în primul rând de dragul copiilor. Ce ascunde Abigail de fapt? Vom afla citind prima carte din seria celor trei surori O’Hurley.

Reeditare Nora Roberts – Sacrificiul

3. Mai dă-mi o șansă de Sherryl Woods – 17.01.2020

   După o despărțire de câțiva ani buni, Mick și Megan O’Brien se cred pregătiți să se căsătorească din nou. Copiii lor, deja adulți și ei, sunt fericiți că părinții au găsit o cale să se împace. Dar există cineva în familie care nu este deloc mulțumit de situație. Iar Megan este sigură că nu vrea să mai facă pe nimeni să sufere. Cu toate acestea, se apropie Crăciunul… și va fi sezonul miracolelor.

   Chesapeake Shores Series: 1. Golful visurilor – The Inn at Eagle Point, 2. Iubirea de odinioară – Flowers on Main, 3. Portul dragostei – Harbor Lights, 4. A Chesapeake Shores Christmas, 5. Driftwood Cottage, 6. Moonlight Cove, 7. Beach Lane, 8. An O’Brien Family Christmas, 9. The Summer Garden, 10. A Seaside Christmas, 11. The Christmas Bouquet, 12. Dogwood Hill, 13. Willow Brook Road, 14. Lilac Lane

4. Amintirile nopții de Sidney Sheldon – 24.01.2020

   Urmare a celebrului roman ‘De cealaltă parte a miezului nopții’, cartea urmărește viața lui Catherine Douglas încercând să se întoarcă la viață, după tragedia cumplită prin care a trecut, pierzându-și amintirile și dragostea. Ea ajunge fără să vrea în atenția puternicului magnat grec Constantin Demiris, care îi ucisese soțul.

Reeditare Sidney Sheldon – Amintiri de la miezul nopții

5. Totul pentru onoare de Mary Balogh – 31.01.2020

   Abigail Westcott a crezut că toate speranțele și visurile ei se vor nărui, după ce tatăl ei a murit și a descoperit că părinții ei nu erau căsătoriți legal. Dar a început să se bucure de independența și de moștenirea ei, fără să mai țină cont de bârfele societății. Numai că viața ei tihnită începe să se tulbure când intră în casă prietenul cel mai bun al fratelui ei, colonelul Gilbert Bennington. Amândoi au origini modeste, dar amândoi vor descoperi că onoarea este la fel de importantă pentru ei, ca și dragostea.

Libertatea pentru femei

Colecţia Cărţi Romantice decembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice noiembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice octombrie 2019

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Foto Pinterest

13 COMMENTS

  1. Multumesc frumos pentru informatii si pentru precizarea cărților reeditare! Asadar va fi doar o carte pe lista mea!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.