09.08.2014 “Pasiune si tandrete” de Johanna Lindsey-Colectia “Iubiri de poveste”

09.08.2014 “Pasiune si tandrete” de Johanna Lindsey-Colectia “Iubiri de poveste”

Pasiune si tandrete - Johanna Lindsey - Editura Alma/Litera

pasiune si tandreteSambata, 09.08.2014 apare cartea “Pasiune si tandrete de Johanna Lindsey. Face parte din Colectia “Iubiri de poveste”si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

“La moartea bunicului sau, Roslynn Chadwick, o fermecatoare scotiana, a mostenit o avere impresionanta. Acum insa trebuie cu orice chip sa se casatoreasca, pentru a se proteja impotriva vanatorilor de zestre, asa ca vine la Londra sa gaseasca un sot potrivit.
Anthony Malory este exact genul de barbat chipes de care a fost avertizata sa se fereasca, un burlac convins, celebru pentru cuceririle in randul femeilor maritate din inalta societate. O privire aruncata lui Roslynn, si Anthony se hotaraste sa o faca iubita lui …evident, dupa ce ea se marita, asa ca se ofera sa-i fie sfatuitor in privinta burlacilor eligibili. Curand insa Anthony incepe sa gaseasca tot felul de cusururi posibililor candidati, iar incercarea varului lipsit de scrupule al lui Roslynn de a o rapi pentru a pune mana pe averea ei il determina pe Anthony sa-si asume rolul de sot.
Roslynn isi doreste cu ardoare sa aiba indrazneala sa se predea unui astfel de barbat irezistibil, sa se poata indragosti si sa urmeze visul fermecat, insa este constienta ca increderea in promisiunile acestui crai siret ii poate frange inima. Dar refuzul de a-si asculta inima o poate indeparta de o dragoste nemaiintalnita, mai fierbinte decat orice flacara si mai pretioasa decat cea mai rara bijuterie.”

Sursa Carti Romantice

8 COMMENTS

  1. O cumpăr şi eu!De fapt merge bunicul şi o cumpără! 😛 Mulţumim de informaţii fetelor!Pupici :*

  2. E citita si mi-a placut enorm de mult(am o problema cu craii care devin soti model =)) =)) )
    Si ghiciti,abia astept sa apara si cartea cu James,deja imi dau seama ca povestea lui e legata de,,micul mus” de pe corabie locco_smiley_1 si de fatuca din taverna locco_smiley_37 locco_smiley_37 locco_smiley_37
    Si cum apare o scotianca fierbinte si apriga in poveste,preconizez ca o sa fie o carte locco_smiley_9 locco_smiley_9

  3. Am reusit si eu sa o iau,dar inca nu am reusit sa o citesc.Vad ca va placut cartea tuturor. locco_smiley_19

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.