Ultimul viking Lansare carteLansare Gaudeamus 2015: Ultimul Viking de O.G.Arion-21 noiembrie 2015

Primul volum al seriei „Nemuritor” în varianta tiparită la Editura Lider, va avea lansarea la Gaudeamus 2015, eveniment organizat la Romexpo, Pavilionul Central în perioada 18-22 noiembrie 2015. Lansarea cărţii „Ultimul Viking” va avea loc pe data de 21 noiembrie 2015.

Ultimul Vikingeste o carte care abundă în creaturi fantastice, dar care, în acelaşi timp este presărată cu date şi fapte istorice reale. Cititorul are astfel ocazia de a afla lucruri interesante despre credinţele şi zeităţile vikingilor şi de a se confrunta cu câteva dintre creaturile mitologice întâlnite în legendele diferitelor culturi.
Printr-o pură coincidenţă Victoria se trezeşte prinsă într-o aventură periculoasă având ca miză un străvechi tezaur viking asupra căruia planează un blestem îngrozitor. Descoperind prea târziu că forţe puternice s-au pus în mişcare, forţe dispuse să ucidă pentru a dobândi comoara blestemată, Victoria nu are decât o singură opţiune: să meargă mai departe. Astfel, viata liniştită şi monotonă la care visase va deveni curând o luptă pentru supravieţuire,culminând cu o inexplicabilă atracţie pentru bărbaţii apăruţi de curând în viaţă sa. Printre toate aceste momente dramatice avem parte de râsete, de situaţii amuzante şi de o poveste de iubire cum nu s-a mai văzut .
“Ultimul Viking” este începutul unei călătorii extraordinare într-o lume ascunsă şi întunecată, lume pe care nu mulţi oameni obişnuiţi au ocazia să o întrezărească şi pe care sceptica Victoria este obligată să o înţelegă şi să o accepte.
Va reuşi acest lucru?
Oare la sfârşitul drumului se va regăsi pe sine, cea de odinioară?

Despre autor:

Fiecare dintre noi poate deveni protagonistul unei aventuri incredibile. Acesta se pare că este principiul de la care a pornit autoarea în momentul în care şi-a construit personajele, făcându-le să trăiasca si să evolueze în această fantezie urbană.
Născută şi crescută într-o familie conservatoare şi cu principii riguroase, dar având în acelaşi timp experienţa unei copilării pe care ea însăşi o descrie ca fiind “magică”, O. G. Arion surprinde în paginile cărţii sale, prima dintr-o serie intitulată “Nemuritor”, o lume fantastică şi misterioasă, populată de creaturi magice, creaturi pe care nu o dată ne-am fi dorit să le putem întâlni în viaţa reală. Combinaţia interesantă dintre realitate şi fantezie, acompaniată de umorul debordant şi de schimbările dramatice de situaţie fac din “Ultimul viking” o lectură captivantă şi savuroasă.
Deşi a terminat Facultatea de Drept, autoarea nu a profesat decât foarte puţin, preferând o viaţă boemă, motivată de satisfacţii personale unei cariere în mediul juridic şi acceptând provocări profesionale dintre cele mai neobişnuite, ca de exemplu postul de decorator floral sau cel de manager de cafenea.
În prezent locuieşte în Bucureşti împreună cu soţul său şi cu cele două pisici – Tomi şi Nera – care, aşa cum ne-a mărturisit vor fi personajele centrale ale unui nou proiect şi anume o carte pentru copii.

5 COMMENTS

  1. felicitari pentru lansare!foarte interesant subiectul carti,are final fericit? 🙂 eu asta intreb intodeauna 😀 pacat ca nu locuiesc mai aproape!cu siguranta as fii mers!

  2. Yupppiiii!!! Am citit cartea…prima pentru mine. Genul acesta a fost strain pentru mine pana acum. Nu regret ca am inceput cu aceasta carte. Mi-am ascultat instinctul. MI-a placut povestea, mi-au placut personajele, dar cel mai mult mi-au placut lejeritatea in citire si modul de prezentarea al povestii de catre autoare.
    Ramane sa citesc si volumul 2, doar nu raman asa „cu gura cascata ” 😉

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.