Lansare | HERUVIM

Lansare | HERUVIM | Adrian Petru Stepan | la Timişoara

  Lansare | HERUVIM

  A trecut ceva timp de la lansare și eu încă nu v-am povestit ce seara frumoasă a fost.

   În data de 5 octombrie romanul Heruvim – autor Adrian Petru Stepan  a fost lansat la Cluj, în data de 9 octombrie la Timișoara, iar în 19 noiembrie cei din București sunt așteptați la ora 18 la Cărturești Carusel.

   Eugen Bunaru și Daniel Luca au fost moderatorii evenimentului. Fiecare a prezentat romanul din perspectivă proprie. Păreri profesioniste de la doi poeți, critici, oameni cu dragoste fașă de literatura română. Pe lângă discuțiile despre subiect și personaje s-a discutat și evoluția lui Adrian Petru Stepan ca autor. Atât distinșii domni cât și eu , suntem de acord că este cea mai bună carte a autorului de până acum. Cu fiecare carte este evident că autorul este un bun povestitor.

„Un funcționar bancar, scriitor în timpul liber, un agent secret cu harul povestirii și un profesor sirian venit în Timișoara să descopere sensul unui straniu manuscris din Alep trebuie să pună capăt unei conspirații la fel de vechi ca și istoria cunoscută într-o singură zi. Un thriller în care erudiția lui Umberto Eco se împletește cu stilul alert al lui Dan Brown, scris într-un mod aparte, care își poartă cititorii din Alexandria în Babilon și de la Odessa la Timișoara, locul în care se va desluși întreaga taină.”

   Nu exagerez să spun că romanul „ Heruvim” poartă misterul scriiturii lui Dan Brown , dar cu amprenta specific românească și originală a lui Adrian Petru Stepan.

  Pe lângă Literatura pe tocuri – eu și Arci  – , poeții Daniel Luca și Eugen Bunaru, au mai fost prezenți autorii : Daniel Timariu, Daniela Faur și multă altă lume mai puțin cunoscută mie cu dragoste pentru   lectură.Heruvim Adrian Petru Stepan

Nu uitați de lansarea romanului la București în 19 noiembrie, la Cărturești Carusel, la ora 19. Veți avea ocazia să cunoașteți autorul și să achiziționați cartea cu autograf. Garantez că vom mai auzi de Adrian Petru Stepan pe viitor cu alte noutăți.

Recenzie Heruvim

Heruvim – prezentare BucureştiHeruvim

 Lansare HERUVIM Adrian Petru Stepan la Timişoara – autori români

***Vero Budea (Vero)***Iubesc viața și oamenii, sunt o fire sociabilă, deschisă, loială, apreciez persoanele sincere cu coloană vertebrală, pasiunile mele sunt scrisul și cititul, deși sunt încă o amatoare. Sunt deschisă la tot ce e nou și folositor. Familistă convinsă, soție, mamă, fiică, noră și prietenă. Nu suport minciuna și trădarea. Găsesc fericirea în lucrurile mărunte. Pentru mine nu există nu pot, numai nu vreau, iar eu vreau. Literatura pe tocuri e locul unde mă simt acasă, un loc unde prietenia și bunul simț mă îmbrățișează.

11 COMMENTS

  1. Categoric un autor despre care vom mai auzi si un roman foarte bun.
    Felicitari Vero pentru articol!
    Felicitari Adrian si asteptam un nou roman!

  2. Dupa ce am citit acest articol, am.avut impresia ca am participat si eu la lansare 🙂 Felicitari!

  3. Eu acum am descoperit prezentarea lansării! Mă bucur mult că ne-am întâlnit. Mi-a făcut plăcere. Un articol bine scris, felicitări!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.