Nopțile unei lady de Nicola Cornick

Nopțile unei lady, de Nicola Cornick – Colecția Iubiri de poveste ianuarie 2021

Nopțile unei lady

Nicola Cornick

Colecția Iubiri de poveste ianuarie 2021

Editura Alma/Litera

   Nopțile unei lady de Nicola Cornick love books.

Luni – 18.01.2021 – la toate punctele de difuzare a presei

   La peste 30 de ani, Lady Christina McMorlan, fiica ducelui de Forres, este pentru întreaga societate o fată bătrână, care a renunțat la viața personală ca să se ocupe de proprietatea tatălui și să aibă grijă de frații și surorile mai mici. Însă nimeni nu știe că ea conduce un grup de contrabandiști pentru a ajuta astfel familiile sărace de pe domeniul tatălui ei. Iar viața Christinei se complică în clipa în care la castelul tatălui ei este angajat un nou servitor.
   Lucas Black a renunțat la titlul nobiliar și deține un club de jocuri de noroc în Edinburgh. Când Lord Sidmouth îi propune să lucreze pentru el ca spion pe proprietatea Forres pentru a afla cine se ocupă de contrabanda de whisky, Lucas acceptă și se angajează ca servitor la castelul ducelui.
  Aici însă planurile îi sunt date peste cap când o întâlnește pe Christina McMorlan, cu care începe în secret o relație pasională. Fericită că a cunoscut dragostea alături de Lucas, Christina este hotărâtă să sfideze regulile societății și să oficializeze relația. Însă când adevărul iese la iveală, nu doar iubirea lor este în pericol…
   Veți citi întreaga poveste în romanul NOPȚILE UNEI LADY de Nicola Cornick, volumul 3 al seriei „Mirese scoțiene“. De luni, 18.01 la toate punctele de difuzare a presei!

Colecția Iubiri de poveste decembrie 2020

Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2020

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

cărți romantice

#literaturapetocuri #iubiridepoveste #lovebooks

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.