Colecția Iubiri de poveste decembrie 2020

Colecția Iubiri de poveste decembrie 2020 – Alma/Litera

  Romanele care vor apărea în luna decembrie, în colecția ALMA a Editurii Litera, cărți pe care le veți găsi de acum la chioșcuri în fiecare zi de LUNI, în loc de sâmbătă. Romanele vor fi disponibile la toate punctele de difuzare a presei, fără ziarul Libertatea, la prețul de 18,99 lei.

1. Dans la miezul nopții de Nicola Cornick – 07.12.2020

  Al doilea volum al seriei „Mirese scoțiene”, după DULCE RĂZBUNARE, apărut la începutul acestei luni.
Lady Mairi MacLeod nu poate înțelege pasiunea întunecată care o leagă de Jack Rutherford. El este tot ceea ce nu-i place într-un bărbat, rafinat, arogant și fermecător și ar prefera să uite noaptea de pasiune pe care a petrecut-o în brațele lui.

2. Un pariu riscant de Caroline Linden – 14.12.2020

   Ultimul volum al seriei „Pariurile păcatului”, după FOSTUL ȘI VIITORUL MEU DUCE și UN CONTE CA TINE, publicate în 2019.
El nu-și amintește nici cine este, nici că a fost agresat. Frumoasa care îl îngrijește susține că este logodnica lui, deși se ferește de atingerile lui, iar el e hotărât să-i cucerească inima. Însă, pe măsură ce amintirile îi revin și adevărul este dezvăluit, el trebuie să decidă dacă jocul s-a terminat – sau dacă va risca o dragoste care sfidează totul.

3. Un scoțian neîmlânzit de Paula Quinn – 21.12.2020

  Al doilea volum al seriei „Clanul MacGregor”, după STĂPÂNUL NEGURILOR, apărut în luna octombrie.
Rebela scoțiană Claire Stuart vrea să se salveze pe ea și pe iubita ei soră de căsătoriile aranjate. Seducerea ei ar fi recompensa lui Graham. Oare privirea lui arzătoare și sărutările înflăcărate o vor face să cedeze?

4. Jocul pasiunii de Sarah MacLean – 28.12.2020

  Ultimul volum al seriei „Bastarzii bătăuși”, după CAPCANĂ PENTRU DUCE (2019), respectiv DORINȚE PERICULOASE, apărut în luna februarie.
Ewan, bărbatul pe care l-a iubit odată și care a trădat-o pe Grace se întoarce la ea după un deceniu, iar acum se străduiește să o recâștige și să o facă ducesă. Grace vrea să se răzbune, deși pare că nu-i poate rezista și îi va dărui inima pe care a jurat că nu i-o va mai fura nimeni niciodată.

Iubiri năbădăioase și pline de pasiune, sperăm ca propunerile noastre să vă fie pe plac!

Cărți Romantice

Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2020

Colecția Iubiri de poveste octombrie 2020

Colecția Iubiri de poveste septembrie 2020

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Foto Pinterest

#iubiridepoveste #lovebooks #literaturapetocuri #romance #historicalromance

Colecția Iubiri de poveste decembrie 2020 – Alma/Litera

7 COMMENTS

  1. […]    O nouă autoare și primul volum al seriei „Doamnele celebre ale Londrei“. Lady Calliope Manning vrea să-l pedepsească pe contele de Sinclair, pe care-l consideră vinovat de moartea fratelui ei, iar când aude că acesta își caută soție pentru a scăpa de datorii, vrea să-l ruineze. Contele vrea să se răzbune pe acea persoană care a publicat memoriile din care reiese că el ar fi un criminal. Callie nu s-a așteptat ca el să descopere că ea a scris acea carte, nici că el o va răpi și cu atât mai puțin că îi va fi dificil să-i reziste… Povești fascinante în luna ianuarie 2021 Colecția IUBIRI DE POVESTE DECEMBRIE 2020 […]

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.