Nopțile unui nelegiuit de Kelly Bowen

Nopțile unui nelegiuit, de Kelly Bowen – Colecția Iubiri de poveste iunie 2020

Nopțile unui nelegiuit

A Rogue by Night

Kelly Bowen

Colecția Iubiri de poveste iunie 2020

Editura Alma/Litera

Seria Diavolii din Dover – The Devils of Dover: 1.A Duke in the Night – Duelul inimilor, 2. Last Night With the Earl – Ultima noapte cu un conte3. A Rogue by Night (2019)

  Nopțile unui nelegiuit de Kelly Bowen love books.

Luni – 22.06.2020 – la toate punctele de difuzare a presei.

Al treilea volum al seriei „Diavolii din Dover“.

  Baron. Doctor. Contrabandist. Sir Harland Hayward duce o viață dublă: aristocrat pe timpul zilei și contrabandist noaptea. În calitate de doctor, Harland are motivul perfect pentru a apărea în locuri ciudate în miez de noapte și se folosește de acest lucru pentru a face contrabandă. A ales acest stil de viață pentru a-și salva familia de la ruină, cu toate acestea nu poate accepta să profite de fascinanta Katherine Wright.

  Întoarsă în Dover după o perioadă de absență, Katherine descoperă că tatăl și fratele ei fac contrabandă pentru un bărbat a cărui identitate este învăluită în mister. Crescută într-o familie de contrabandiști, ea știe că este doar o chestiune de timp până să fie prinși… și uciși.

  Așadar, după ce fratele ei este rănit în timpul unei asemenea misiuni, ea își convinge familia să plece și să o ia de la capăt cu ceva mai puțin riscant. Dar nu pot face asta decât după ce își onorează ultima misiune. Cum fratele ei este rănit, iar tatăl, prea bătrân și bolnav, Katherine se vede nevoită să accepte să revină la viața ei de demult și să ducă sarcina la bun sfârșit ‒ și iese, încă o dată, în calea misteriosului Harland Hayward.

  Vor reuși cei doi să se țină departe unul de celălalt sau se vor trezi prinși într-o aventură care le va pune nu numai viața în pericol… ci și inima?

Cărţi Romantice

Colecția Iubiri de poveste iulie 2020

Colecția Iubiri de poveste iunie 2020

Colecția Iubiri de poveste martie 2020

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Așteptăm cu nerăbdare să citim cartea alături de voi!

Cărţi Romantice

#iubiridepoveste #lovebooks #literaturapetocuri

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.