Îndrăznește să mă atingi de Carly Phillips

Îndrăznește să mă atingi, de Carly Phillips – Colecția Cărți Romantice iunie 2020

Îndrăznește să mă atingi

Carly Phillips

Dare to Touch

Colecția Cărți Romantice iunie 2020

Editura Lira/Litera

Seria Dare to Love1. Dare to Love (2013)- Îndrăznește să iubești 2. Dare to Desire (2014) – Îndrăznește să dorești, 3. Dare to Touch (2015), 4. Dare to Hold (2015), 5. Dare to Rock (2015), 6. Dare to Take (2016)

sexy contemporary romance

  Îndrăznește să mă atingi de Carly Phillips sexy contemporary romance.

Cartea apare vineri – 26.06.2020 – la toate punctele de difuzare a presei.

Volumul 3 din seria „Îndrăznește să…“

   Olivia Dare, director executiv al MiamiThunder și directorul de călătorii al echipei, Dylan Rhodes, împărtășesc mai mult decât o pasiune pentru fotbal. Chimia dintre ei este explozivă – iar sentimentele, deosebit de intense. Dar Olivia e prudentă față de orice bărbat care vrea să se apropie prea mult de ea. Olivia a pus capăt lucrurilor din motive pe care încă nu le poate înțelege și nu le va explica.

  Însă Dylan nu este bărbatul care să facă lucrurile pe jumătate și vrea să îi demonstreze că timpul petrecut împreună le oferă delicii nebănuite. Atunci când Pro-Bowl îi duce în paradisul tropical din Hawaii, Dylan este hotărât să se asigure că totul va fi extrem de frumos. Dar, ceea ce se întâmplă în paradis le schimbă viața, odată ce Olivia își recunoaște secretul și fricile ei cele mai profunde. Va mai continua Dylan să-și mai dorească să fie împreună?

Colecția Cărți Romantice iulie 2020

Colecția Cărți Romantice iunie 2020

Colecţia Cărţi Romantice martie 2020

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Foto Cărţi Romantice

#cărţiromantice #CarlyPhillips #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.