Îndrăznește să mă atingi de Carly Phillips

Îndrăznește să mă atingi, de Carly Phillips – Colecția Cărți Romantice iunie 2020

Îndrăznește să mă atingi

Carly Phillips

Dare to Touch

Colecția Cărți Romantice iunie 2020

Editura Lira/Litera

Seria Dare to Love1. Dare to Love (2013)- Îndrăznește să iubești 2. Dare to Desire (2014) – Îndrăznește să dorești, 3. Dare to Touch (2015), 4. Dare to Hold (2015), 5. Dare to Rock (2015), 6. Dare to Take (2016)

sexy contemporary romance

  Îndrăznește să mă atingi de Carly Phillips sexy contemporary romance.

Cartea apare vineri – 26.06.2020 – la toate punctele de difuzare a presei.

Volumul 3 din seria „Îndrăznește să…“

   Olivia Dare, director executiv al MiamiThunder și directorul de călătorii al echipei, Dylan Rhodes, împărtășesc mai mult decât o pasiune pentru fotbal. Chimia dintre ei este explozivă – iar sentimentele, deosebit de intense. Dar Olivia e prudentă față de orice bărbat care vrea să se apropie prea mult de ea. Olivia a pus capăt lucrurilor din motive pe care încă nu le poate înțelege și nu le va explica.

  Însă Dylan nu este bărbatul care să facă lucrurile pe jumătate și vrea să îi demonstreze că timpul petrecut împreună le oferă delicii nebănuite. Atunci când Pro-Bowl îi duce în paradisul tropical din Hawaii, Dylan este hotărât să se asigure că totul va fi extrem de frumos. Dar, ceea ce se întâmplă în paradis le schimbă viața, odată ce Olivia își recunoaște secretul și fricile ei cele mai profunde. Va mai continua Dylan să-și mai dorească să fie împreună?

Era un bărbat inteligent. Își făcea treaba bine. Era înnebunit după fotbal. Și voia să fie cu ea. Se simțea atât de atrasă de el, iar masa aceea extravagantă nu făcuse altceva decât să-i arate o nouă latură a personalității lui determinate. Spre surprinderea ei, constată că nu o deranja câtuși de puțin să primească toată atenția aceea din partea lui. Dar ideea unei posibile relații încă o speria. De fapt, ce o speria mai tare era ideea unei relații care avea să se încheie, mai devreme sau mai târziu.”[/quote_box_center]

[quote_box_center]„– Vreau să te simt pe pielea mea, îi șopti ea.
El se grăbi să-și tragă tricoul peste cap, după care o sărută pătimaș. Dar nu se opri aici. Coborî asupra ei, lipindu-și trupul de al ei. Părul de pe pieptul lui, trupul lui fierbinte, săruturile acelea sălbatice, toate o făcură să se simtă cum nu se mai simțise niciodată până atunci.
Dacă nu avea să se mai simtă niciodată așa?
Dorința lui disperată se confrunta cu nevoia de a încetini, de a o răsfăța, de a merge în ritmul ei. De a o face să înțeleagă cât de specială era pentru el.”

– Vrei să știi dacă cred într-o familie perfectă? zise el, cu o privire caldă. Da, vreau să cred că există.
– De ce? întrebă ea, cu ochii mari, cu o expresie pe care Dylan ar fi catalogat-o drept… plină de speranțe.
Iar el era hotărât să facă tot ce-i stătea în putință ca să îi păstreze speranța în viață. Întinse mâna spre ea și îi prinse o șuviță între degete.
– Pentru că dacă nu aș crede în asta, nu ar mai avea nici un rost să fiu cu tine.”

Colecția Cărți Romantice iulie 2020

Colecția Cărți Romantice iunie 2020

Colecţia Cărţi Romantice martie 2020

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Foto Cărţi Romantice

#cărţiromantice #CarlyPhillips #literaturapetocuri