Pariul pe iubire

Pariul pe iubire – Suzanne Enoch – Colecţia Cărţi Romantice

Pariul pe iubire

A Beginner’s Guide to Rakes

Autor: Suzanne Enoch

Colecţia Cărţi Romantice

Editura Lira/Litera

Seria Mirese scandaloase/Scandalous Brides Series: 1. Pariul pe iubire – A Beginner’s Guide to Rakes, 2.Taming an Impossible Rogue, 3. Rules to Catch a Devilish Duke, 4.The Handbook to Handling His Lordship

Cartea Pariul pe iubire – Suzanne Enoch, apare vineri-09.11.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

    Pariul pe iubire> Toată Londra este în plină agitaţie cu revenirea în peisaj a atrăgătoarei văduve Diane Benchley. Se va recăsători? Ce va face cu averea soțului? Societatea este șocată de anunțul ei – de la Grand Ball- că intenționează să deschidă un club de jocuri exclusiv pentru gentlemani în conacul familiei. Dar nimeni nu este mai uimit decât marchizul Haybury, Oliver Warren.

    Cu ani în urmă, Oliver și Diane au împărtășit câteva secrete. Acum, Diane amenință să dezvăluie secretele lui Oliver, cu excepția cazului în care el este de acord să o ajute. Un jucător notoriu, Oliver este supracalificat pentru a o învăţa pe Diane să conducă clubul.

   Dar a face o înțelegere cu Diane ar putea fi cel mai mare risc pe care l-a avut vreodată Oliver. De data aceasta, singurul lucru pe care ar putea să-l piardă este inima sa ….

O văduvă vrea să deschidă un club de jocuri pentru bărbați la reședința ei din Londra și cere ajutorul unui marchiz punându-și la bătaie propria inimă…

„Privirea lui coborî spre gura ei, şi pieptul lui Diane tresăltă. Voia să o sărute din nou? Ea încercase să se convingă că era repulsie, dar nu se simţea ca repulsie. Era o emoţie. Nerăbdare.”

„–Ai putea la fel de bine să te distrezi, Diane, continuă el pe acelaşi ton. Pentru că, în timp ce tu susţii că mă deteşti, mă şi doreşti.
Dură un moment până când ea îşi recăpătă suflul.
– Nu fi atât de sigur de asta.
– Sunt.
De data asta, nu-i dădu nici o şansă să răspundă, ci o trase în sus peste coapsele lui, în timp ce o sărută şi îi muşcă gura. Dumnezeule mare, bărbatul ăsta chiar ştia să sărute. Din impuls, ea strecură un braţ în jurul umărului lui, sprijinindu-se de el. Căldura se răspândi prin ea, vie şi înfiorată.”

    Suzanne Enoch s-a născut în California de Sud în a doua jumătate a secolului al XX-lea.  Suzanne a știut mereu că dorește să fie scriitoare. Visul ei de a deveni zoolog și de a scrie adevărate povesti despre aventuri în Africa au fost spulberate, după ce a văzut la televizor un documentar despre cele mai otrăvitoare specii de șerpi din lume; NU a vrut să scrie despre astfel de lucruri cum sunt oamenii muşcaţi şi mor din cauza şerpilor. Din fericire, în același timp, filmul „Star Wars” a avut premiera, iar ea și-a dat seama că ar putea să scrie poveşti cu astfel de aventuri.

    A scris fantezie romantică timp de un an sau doi, după ce a absolvit Universitatea din California, Irvine, cu o diplomă în limba engleză, până când dragostea ei pentru romantismul tradițional Regency a făcut-o să scrie o poveste pentru distracție. După mai multe respingeri ,,încurajatoare” din partea editorilor, a stârnit interesul celui mai bun și cel mai faimos agent de literatură din lume, care a sfătuit-o să revizuiască manuscrisul. Acest lucru a condus în cele din urmă la publicarea primei sale cărți, „The Duke of the Black Duke”, la Avon Books în primăvara anului 1995. A urmat a doua carte ,,Diavolul lui Angel”. Când Avon și-a schimbat linia tradițională Regency, Suzanne a fost încurajată să-și încerce norocul şi să scrie şi  poveşti istorice. Fiind foarte interesată de perioada de Regency din Anglia, a decis să încerce un alt manuscris, în acel moment. Lady Rogue.  A scris un total de 29 de cărți pentru Avon, incluzând două antologii și o serie contemporană din cinci părți, care a primit comentarii de la Publishers Weekly. Una dintre aceste cărți, Twice the Temptation, a fost numită ,,una dintre cele cinci cele mai bune romane ale anului” de către PW în 2007.

    În 2002 iubirea ei bine-cunoscută  „Star Wars” i-a trimis o invitație de a apărea pe E! canal în „Star Wars: The Force Is Back” – televiziune specială, unde a discutat despre romantismul din seria de filme. În 2010, Suzanne a părăsit Avon pentru Sf. Martin, unde continuă să scrie romane historical romance.

   Suzanne este cunoscută pentru personajele ei pline de umor, pentru băieții răi şi sexy și pentru dialogul spumos. În prezent locuiește în Placentia, California, alături de câteva specii de pești tropicali şi colecția ei de figuri și statui din „Star Wars”, „Lord of the Rings”, „X-Men” și „Pirații din Caraibe”.

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna noiembrie 2018

Pariul pe iubire – Suzanne Enoch

6 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.