Dulce-amărui de Colleen McCullough

Dulce-amărui, de Colleen McCullough – Colecția Cărți Romantice noiembrie 2020

Dulce-amărui

Colleen McCullough

Editura Lira/Litera

Colecția Cărți Romantice noiembrie 2020

Dulce-amărui de Colleen McCullough romance.

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 06.11.2020

  Fiind două perechi de gemene, cele patru surori Latimer sunt foarte atașate una de alta. Și totuși, fiecare dintre aceste tinere pline de viață are propriul vis: Edda vrea să fie medic, Grace își dorește să se căsătorească – spre deosebire de Tufts care vrea să rămână celibatară –, iar Kitty aspiră să fie cunoscută pentru ceva mai mult decât pentru chipul ei.

  Toate sunt celebre în New South Wales pentru frumusețea, istețimea și ambiția lor, dar, pe măsură ce pășesc pe drumul maturității la începutul secolului XX, viitorul le oferă perspective limitate.

   Împreună decid să se înscrie într-un program de instruire pentru infirmiere – o opțiune nouă pentru femeile din acele timpuri. Și în vreme ce criza economică aruncă o umbră sumbră asupra lumii care se schimbă în jurul lor, surorile trebuie să cântărească bine deciziile legate de carieră, de dragoste și de ceea ce prețuiesc cel mai mult. Rezultatele sunt uneori fericite, alteori dureroase, dar întotdeauna așa este de cele mai multe gustul vieții și al iubirii – dulce-amărui.

Colleen McCullough

  Autoarea australiană a dobândit faima odată cu publicarea romanului Pasărea Spin, care a devenit cel mai bine vândut roman australian al tuturor timpurilor, cu 30 de milioane de exemplare vândute.
A început să scrie povești încă de la vârsta de 5 ani. A publicat 11 romane și două serii – una istorică și una polițistă – foarte bine primite de critici și de cititori. S-a stins din viață în 2015 la vârsta de 77 de ani.

  Romanul care apare vineri, 06.11.2020, a căurui acțiune este situată în perioada interbelică, este plin de umor, profunzime și emoție, un omagiu adus familiei și legăturilor dintre surori.

Colecția Cărți Romantice noiembrie 2020

Colecția Cărți Romantice octombrie 2020

Colecția Cărți romantice septembrie 2020

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#cartiromantice #lira #romanededragoste #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.