Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna mai 2018

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna noiembrie 2018

Cărţile apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei.

1. Un cuceritor înnăscut de Susan Elizabeth Phillips – 2 noiembrie 2018

  Eroii acestei povești sunt genul acela de oameni puternici, care se decid să lase în urmă toate durerile din trecut și să nu se mai uite niciodată înapoi. Așa cum vom mai întâlni și alte personaje în Cărțile Romantice ale lunii noiembrie. Dar asta nu înseamnă că viața lor devine mai simplă. Dean Robillard și Blue știu cum să complice lucrurile când au cel mai puțin nevoie.

2. Pariul pe iubire de Suzanne Enoch – 9 noiembrie 2018

  Ce ar putea face proaspăta văduvă Diane Benchley cu averea uriașă moștenită de la soț? Toată lumea bună din Londra se întreabă și toți sunt șocați când află care sunt intențiile frumoasei lady. Diane vrea să deschidă un club pentru domni în casa moștenită, unde jocurile de noroc vor fi principala atracție. Dar cineva trebuie să o ajute și să îi dezvăluite câteva dintre secretele acestei afaceri. Cine altul dacă nu marchizul de Haybury, un jucător înrăit și un mare aventurier, cu care Diane împărțea un secret din trecut.

3. Îndrăznește să dorești de de Carly Phillips – 16 noiembrie 2018

  Fundașul Alex Dare are de toate – o carieră fulminantă, avere, casă de lux și numeroase inimi. Nicio femeie nu îi poate rezista, când e atât de sus! Dar un accident dramatic îl obligă să pună capăt mult prea devreme carierei lui sportive. Când i se oferă un loc de rezervă la o echipă rivală, nu prea are de ales, dar se consolează cu gândul că va fi mai aproape de femeia care i-a rămas în minte și în inimă ani de zile, chiar dacă nu a vrut să recunoască.

 4. O aventură de-o noapte de Lorraine Heath – 23 noiembrie 2018

După moartea soțului ei, Serena Hamilton își asumă riscul unei aventuri de o noapte. Tânărul bărbat care o seduce dispare a doua zi. Dar apariția lui în viața ei nu este chiar atât de întâmplătoare. Hunter este un agent CIA care acționează din umbră și a cărui misiune s-a intersectat cândva cu viața Serenei.

5. Doamna dispărută de Amanda Quick – 30 noiembrie 2018

  În California anilor 1930, cele mai frumoase iluzii pot ascunde secrete teribile. Adelaide Blake se stabilește în Burning Cove și se angajează într-un magazin de ceaiuri și remedii naturiste. Și sunt mulți actori și afaceriști care ajung în celebra stațiune și au nevoie de remedii pentru durerile lor, mai ales pentru cele provocate de droguri. Așa îl cunoaște Adelaide pe Jake Truett, care susține că se află într-un concediu de recuperare. În Burning Cove nimeni nu e însă ceea ce susține!

Sursa Libertatea pentru femei

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna octombrie 2018

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna septembrie 2018

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna august 2018

Sursa foto: Pinterest

4 COMMENTS

  1. Fetelor, de pe acum va spun ca in luna noiembrie voi cheltui tot bugetul familiei :)) In mod cert voi lua si cartile de vineri. Pe toate! Ma bucur ca se continua seriile de S.E. Phillips, Carly Phillips si Amnada Quick (cartea e continuarea la “Fata care stia prea multe”).

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.